Ζαλίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Η Μπολόνια υποδέχθηκε τη Σαμπντόρια στο «Renato Dall Ara», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Τζαμπάολο.

Οι «ροσομπλού» έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από τέσσερις σερί ήττες.

Ο Νικολάς Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 32’, καθώς βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και να στείλει την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 42’, καθώς η βολίδα του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Φίλιπ Ντούριτσιτς ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 72’. Βρήκε δίχτυα από αρκετά δύσκολη θέση, καθώς σηκώθηκε ψηλά για να εκμεταλλευτεί μια σέντρα και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Άτυχος στάθηκε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι έπειτα από μια εναέρια μονομαχία, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Σαμπίρι στο 15’. Οι τραυματιοφορείς τον μετέφεραν αμέσως εκτός γηπέδου, με τον Ντε Σιλβέστρι να τον αντικαθιστά.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Ζαλίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Λυκογιάννης:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ