Όλος ο Ιταλικός τύπος αναφέρεται ότι οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα αρνήθηκαν να προπονηθούν επειδή η διοίκηση για το λάθος με τις έξι αλλαγές κόντρα στη Σπέτσια, στο κύπελλο, το χρέωσε στον team manager Τζανλούκα Γκομπάρ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του. Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 μας κάνει να ξεχάσουμε ότι καλό είχε […]

Όλος ο Ιταλικός τύπος αναφέρεται ότι οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα αρνήθηκαν να προπονηθούν επειδή η διοίκηση για το λάθος με τις έξι αλλαγές κόντρα στη Σπέτσια, στο κύπελλο, το χρέωσε στον team manager Τζανλούκα Γκομπάρ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 μας κάνει να ξεχάσουμε ότι καλό είχε πετύχει το 2020. Οι καμπάνες από χθες χτύπησαν πολύ δυνατά και έχουν ακουστεί για τα καλά. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από την Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας και τώρα οι καμπάνες χτυπάνε πολύ δυνατά. Για ποιον: Μα για τον Φονσέκα που ήδη οι Αμερικάνοι Ράιαν και Νταν Φρέντκιν μπήκαν ξεκάθαρα σε σκέψεις αντικατάστασης του.

Τη βραδιά που η Ρόμα αποκλείστηκε από τη Σπέτσια στο Olimpico, πήγε τελικά και σε δεύτερη ήττα στα χαρτιά φέτος, μετά την πρεμιέρα με τη Βερόνα. Αιτία, το γεγονός ότι έκανε έξι αλλαγές, ενώ με βάση τον κανονισμό του Coppa Italia επιτρέπονται πέντε.

Ο Νταν Φρέντκιν, είναι εκτός εαυτού με την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές για τους παρακάτω λόγους.

♦ Δεν μπορεί να δεχθεί ότι οι παίκτες είναι ανοιχτά απέναντι σε μια απόφαση της διοίκησης για το λάθος των αλλαγών.

♦Θεωρεί αδιανόητο το να αρνούνται οι παίκτες να προπονηθούν, και μάλιστα όταν έχει προηγηθεί η ήττα με 3-0 από τη Λάτσιο και ο αποκλεισμός-σοκ στο κύπελλο.

Τα όσα έγιναν στην Trigoria την Πέμπτη ήταν πολύ σοβαρά, και έχουν σταμπαριστέι ποδοσφαιριστές και ο ιδιοκτήτης δεν θα τα ξεχάσει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ