Οι πρωταθλητές Τουρκίας κοστολογούν τον Τάσο Μπακασέτα στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ και αναμένουν τις εξελίξεις.

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στα καλύτερά του. Είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αν ξεκινήσουμε από την Τραμπζονσπόρ που σε 43 συνολικά συμμετοχές είχε 8 γκολ και 9 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Τουρκίας μετά από 38 χρόνια, κάνει πράγματα και θαύματα και με την Εθνική Ελλάδας. Χάρη στα γκολ της αρχηγού της, η «γαλανόλευκη» ελπίζει πήρε την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Αυτές οι εξαιρετικές εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους συλλόγους της Ευρώπης. ‘Ετσι η Φιορεντίνα έχει έρθει σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα της Τραμπζονσπόρ για να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις της τουρκικής ομάδας για την παραχώρηση του Έλληνα διεθνή.

Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως  εξετάζεται σοβαρά από τη Γιουβέντους, ενώ η Φιορεντίνα θα κάνει πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας κοστολογούν τον Τάσο Μπακασέτα στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ και αναμένουν τις εξελίξεις. Μένει να δούμε αν ο Τάσος Μπακασέτας θα συνεχίσει αν αγωνίζεται στην Τουρκία και την νέα σεζόν ή θα επιλέξει την Serie Α.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ