Αποτελεί από τους πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει έρθει στη Μόντσα για να της αλλάξει την ιστορία.

Η Μόντσα εξασφάλισε την άνοδό της στη Serie A της νέας αγωνιστικής περιόδου κι επιχειρεί να ενισχυθεί το δυνατόν περισσότερο. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο υπαρχηγός του Αντρέα Γκαλιάνι ετοιμάζουν δυναμικό comeback

Στόχος της είναι, φυσικά, να μείνει στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και, μάλιστα, με άνεση. Για να τα καταφέρει έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρό της παίκτες από το… πάνω ράφι. Οι «μπιανκορόσι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φίλιπο Ρανόκια από την Ίντερ, αλλά δεν μένουν εκεί.

Αποτελεί από τους πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει έρθει στη Μόντσα για να της αλλάξει την ιστορία. Η ομάδα του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας πήρε την άνοδο για πρώτη φορά στα χρονικά της στην Serie A. Ο Ιταλός πρόεδρος θέλει να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ ώστε η ιταλική ομάδα να είναι στην ελίτ την νέα χρονιά.

Η πρώτη μεταγραφή που σχεδιάζει να κάνει είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Ο 29χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να δεχθεί να αγωνιστεί στη Μόντσα. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αντρέα Γκαλιάνι, ήρθαν σε επαφή με την σύζυγο και ατζέντη του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα. Αν πει το ναι η Γουάντα, τελειώσε το θέμα….

Ο Ικάρντι αγωνίζεται από το 2019 στην Παρί, πρώτα ως δανεικός και το 2020 με μεταγραφή με 50 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ. Σε αυτή την περίοδο πέτυχε 38 τέρματα και μοίρασε 10 ασίστ σε 92 αγώνες. Επιπλέον, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Γαλλίας, το 2020 και το 2022.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της Μόντσα, ωστόσο κυνηγούν και το απόλυτο «μπαμ», αφού ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του Πάουλο Ντιμπάλα, επιχειρώντας να ταράξουν τα νερά σε Ιταλία και Ευρώπη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ