Η Λάτσιο δεν έκανε μεταγραφές με αποτέλεσμα ο Σάρι και οι οπαδοί να είναι έξαλλοι με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Μπορεί οι ομάδες να περιμένουν τον Γενάρη για να ενισχύσουν την ομάδα τους, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη με τη Λάτσιο. Η ιταλική ομάδα έκανε μόλις μία προσθήκη στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Λατσιάλι απέκτησαν μόνο τον Γιοβάνε Καμπράλ και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του Μαυρίτσιο Σάρι όσο και των οπαδών της ομάδας.

Ο 63χρονος τεχνικός είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας έναν αριστερό μπακ, δύο μέσους και έναν επιθετικό. Ωστόσο είδε ελάχιστη διάθεση για μεταγραφές, με τους Καζάλε (έμεινε στην Βερόνα), Ρίτσι (κατέληξε στην Τορίνο), Βεσίνο (έμεινε στην Ίντερ) να είναι στόχοι αλλά κανείς να καταλήγει στο “Ολίμπικο”.

Ο Σάρι, μάλιστα, σκέφτεται πολύ έντονα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, παρότι το τελευταίο διάστημα όλοι θεωρούσαν σίγουρο πως θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.

Αρκετά δραστικά φαίνεται πως θα κινηθόυν οι οπαδοί των «αετών». Ζητούν παραιτήσεις από άτομα της διοίκησης. Πρώτη και καλύτερη αυτή του Ίλι Τάρε που κινεί τα μεταγραφικά νήματα ως το δεξί χέρι του Λοτίτο. Ενώ, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης, δίνουν ραντεβού το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00 τοπική ώρα) έξω από το προπονητικό κέντρο στο Φορμέλο για να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους το τελευταίο διάστημα.

«Φτάνει πια, όποιος έχει στην καρδιά του αυτή την ομάδα να το δείξει τώρα. Ραντεβού στις 3 Φεβρουαρίου στις 13:00 έξω από το Φορμέλο για να φωνάξουμε για την απέχθεια που έχουμε για τη διοίκηση που δεν νοιάζεται για τους οπαδούς της.
Ξεκινώντας από τα ακριβά εισιτήρια μέχρι την σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ