Τέλος εποχής για τον Ενρίκο Πρετσιόζι στην Τζένοα, αλλά και… αρχή μιας νέας! Ο Ενρίκο Πρετσιόζι πούλησε τις μετοχές μετά από 18 χρόνια στην αμερικανική «777 Partners». Το deal είχε γίνει γνωστό από χθες, αλλά πλέον πήρε επίσημη μορφή και η Τζένοα έγινε ακόμη μία ομάδα που περνάει σε χέρια Αμερικανών. Οι ιδιοκτήτες μάλιστα πήραν […]

Τέλος εποχής για τον Ενρίκο Πρετσιόζι στην Τζένοα, αλλά και… αρχή μιας νέας! Ο Ενρίκο Πρετσιόζι πούλησε τις μετοχές μετά από 18 χρόνια στην αμερικανική «777 Partners».

Το deal είχε γίνει γνωστό από χθες, αλλά πλέον πήρε επίσημη μορφή και η Τζένοα έγινε ακόμη μία ομάδα που περνάει σε χέρια Αμερικανών.

Οι ιδιοκτήτες μάλιστα πήραν μια σημαντική απόφαση για μια σπουδαια πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Τζένοα, οι οπαδοί της θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Βερόνα. Οι Γενοβέζοι υποδέχονται την Ελλάς το βράδυ του Σαββάτου. Σε ένα ματς μεταξύ ισόβαθμων. Ενα ματς που οι Ροσομπλού θέλουν οπωσδήποτε να το πάρουν και ποντάρουν στη στήριξη του κόσμου. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν ότι οι οπαδοί της Τζένοα δεν θα πληρώσουν εισιτήριο αύριο. Μια κίνηση καλής θέλησης από τους Αμερικάνους, μια κίνηση που δείχνει ότι θέλουν δίπλα τους τον κόσμο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ