Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά

Καλοβλέπει Τούντορ η Νάπολι  – Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1. Kαθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά. O οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη θέση και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι δεδομένη η απόλυση του.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόλυση του Γάλλου τεχνικού. Kαι προσέγγισε τον Αντόνιο Κόντe. O οποίος παραμένει χωρίς δουλειά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τότεναμ. Ο Ιταλός όμως κόουτς αρνήθηκε την πρόταση, καθώς θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια του:

«Ακούω φήμες που με συνδέουν με μεγάλους συλλόγους, αλλά επαναλαμβάνω ότι προς το παρόν η μόνη επιθυμία που έχω είναι να παραμείνω ήσυχος και να συνεχίσω να απολαμβάνω την οικογένειά μου», έγραψε ο Κόντε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Νάπολι στρέφεται στη λύση του Κροάτη, Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ