Ινσίνιε: Πάει όπου θέλει! (Αλλά… ποια τον θέλει;) Ο Βιντσέντσο Πιζακάνε, ο μάνατζέρ του λέει, περίπου, ότι είναι μήλον της έριδος. Αλλά η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική. Και σε κάθε περίπτωση, μάλλον σκληρή για τον αρχηγό των Παρτενοπέι που ανήκει στην ομάδα από το 2009, όταν ήταν μόλις 18 χρονών. Και στην καριέρα του […]

Ινσίνιε: Πάει όπου θέλει! (Αλλά… ποια τον θέλει;) Ο Βιντσέντσο Πιζακάνε, ο μάνατζέρ του λέει, περίπου, ότι είναι μήλον της έριδος. Αλλά η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική. Και σε κάθε περίπτωση, μάλλον σκληρή για τον αρχηγό των Παρτενοπέι που ανήκει στην ομάδα από το 2009, όταν ήταν μόλις 18 χρονών. Και στην καριέρα του δεν έχει γνωρίσει άλλο σύλλογο πέρα από την Καβέζε, τη Φότζια και την Πεσκάρα, όπου είχε, στις αρχές δοθεί δανεικός για να “ψηθεί”.

“Ψήθηκε”. Και μάλιστα πολύ. Κι από τη σεζόν 2012-13 και μετά μετράει 414 παιχνίδια και 114 γκολ με τη γαλάζια φανέλα της Νάπολι. Δεν είναι μόνο ο αρχηγός της. Μοιάζει να είναι αναπόσπαστο μέρος του DNA της, ταυτισμένος μαζί της. O “Lorenzo Il Magnifico“, ο Λορέντσο ο Μεγαλοπρεπής, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν (όχι για το μπόι του, που είναι μόλις 163 εκατοστά), δεν ωφελείται στην παρούσα συγκυρία απ’ αυτήν την ταύτιση.

Θεωρείται περίπου “δεδομένος” για την ομάδα. Και ειδικά για τον πρόεδρό της Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. O κινηματογραφικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της Νάπολι μοιάζει να πιστεύει ότι ο Ινσίνιε τραγουδάει… Βασίλη Καρά μέρα νύχτα. “Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω, η αγάπη μου είσαι ‘συ και δε σ’ αφήνω”. Κι έτσι, με τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη:  «Συμβόλαιο 4 ετών με 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο; Δεν τη θεωρούμε καλή αυτή την πρόταση».

Υπάρχει όμως άλλη -και μάλιστα καλύτερη;

Ο Ινσίνιε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αλλά το καλοκαίρι (4 Ιουνίου, συγκεκριμένα) θα έχει κλείσει τα 31. 14.000.000 ευρώ για να κλείσει την καριέρα του στη Νάπολι στα 35, δεν τη λες και άσχημη προσφορά. Ειδικά όταν ο Πιζακάνε δεν πείθει και κανέναν ότι υπάρχει καλύτερη. Ή ότι υπάρχει καν πρόταση -πέραν από αυτήν της Τορόντο, που συμμετέχει στο MLS. Μοιάζει άδικο για έναν παίκτη με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Αλλά η ζωή είναι σκληρή…

Ο μάνατζερ του Ινσίνιε, με τις 53 συμμετοχές και τα 10 γκολ με τη Σκουάντρα Ατζούρα, τον έχει βγάλει ήδη στο σφυρί. Αλλά κρατάει και μια “πισινή”: “Μέχρι τον Ιανουάριο δεν θα μιλήσω με καμία ομάδα”, είπε στην Κοριέρε ντελο Σπορτ. “Από τις 2 Ιανουαρίου, όμως, όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Ιούνιο. Κι αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός; Γιατί να το ρισκάρουμε; Νάπολι και Ινσίνιε είναι μακριά αυτή τη στιγμή. Αν αλλάξει η πρόταση τους, θα δούμε».

Η πρόταση της Νάπολι δεν πρόκειται να αλλάξει…

Η πρόταση της Νάπολι πάντως, δεν αναμένεται να αλλάξει. Άλλωστε, είπαμε. Καλή είναι.  Προφανώς ελέω και του μάνατζέρ του, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν -ξάφνου- ότι ομάδες όπως οι Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρονται. Και στο παιχνίδι βάζουν και την Τότεναμ, επειδή εκεί βρίσκονται οι Αντόνιο Κόντε και Φάμπιο Παράτιτσι.

Όμως ο ντε Λουρέντις δε σκιάζεται. Κόντε και Παράτιτσι μπορεί να έχουν καλή γνώμη για τον παίκτη. Αλλά 4ετες συμβόλαιο με 3.500.000 το χρόνο δεν του κάνουν ούτε το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος. Πόσο μάλλον τώρα. Αν και πιο περίεργα πράγματα έχουν συμβεί, καλώς ή κακώς, όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή ότι ο Ινσίνιε θα τελειώσει την καριέρα του στη Νάπολι… 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ