Η φιλοξενούμενη μετά τις 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, ήθελε περισσότερο τον αγώνα.

Η Μπολόνια σε αναμέτρηση για την 37ή αγωνιστική της Serie A, υποδέχτηκε στο Ρενάτο Νταλ’Αρα την Σασουόλο. Αγώνας βαθμολογικά αδιάφορος και για τις δύο ομάδες, που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Η φιλοξενούμενη μπήκε πιο κεφάτη στον αγώνα και με περισσότερο κίνητρο μετά τις 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη 0-1-3, ήθελε να επιστρέψει στις νίκες. Είχε τον έλεγχο και δημιούργησε ορισμένες καταστάσεις αλλά χωρίς την μεγάλη κλασική ευκαιρία.

Βρήκε τον τρόπο όμως στο 35′ όταν ο Gianluca Scamacca έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε με κεφαλιά από κοντά την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία για το 0-1. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε διαφορετική εικόνα στον αγώνα, με την γηπεδούχο να είναι πιο απειλητική και να πιέζει για την ισοφάριση. Δημιούργησε μερικούς κινδύνους στην εστία της Σασουόλο, αλλά μέχρι εκεί. Τελικά η φιλοξενούμενη που ήταν πολύ επικίνδυνη στην κόντρα κατάφερε και βρήκε το δεύτερο γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 75′ μετά από εξαιρετική αντίδραση του Domenico Berardi, ο οποίος γύρισε το σώμα του με απίστευτο τρόπο μέσα από την περιοχή, και έγραψε το 0-2.

Στο 80′ έδωσε διστάσεις θριάμβου η φιλοξενούμενη. Ο Gianluca Scamacca  μετά από μια πολύ καλή πάσα έκοψε την άμυνα στα δύο, μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε το 0-3.

Το γκολ της τιμής στα χασομέρια 93΄για την γηπεδούχο. Ο Riccardo Orsolini με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία της εστίας και έγραψε το τελικό 1-3.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ