Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα που μπορεί να χαλάσει τα πλάνα της.

Η Γιουβέντους έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον Νικολό Ζανιόλο. Σκόπευε, μάλιστα, να δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσει.

Όχι, όμως, όσα ζήτησε η Ρόμα. Η «μεγάλη κυρία» ήταν διατεθειμένη να κάνει μεγάλη πρόταση για τον 22άχρονο επιθετικό, δίνοντας περί τα 60 εκατ. ευρώ.

Όσοι άκουσαν το ποσό έκριναν πως η μετακίνησή του στο Τορίνο δεν πρόκειται να χαλάσει. Ήρθαν, όμως, οι Ρωμαίοι να τρελάνουν τη Γιουβέντους, ζητώντας της 70 εκατ. ευρώ.

Οι απαιτήσεις τους κρίθηκαν υπερβολικές από τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι σκέφτονται τώρα να προχωρήσουν σε εναλλακτική λύση.

Ποια είναι αυτή; Να γίνει ανταλλαγή παικτών ανάμεσα σε εκείνους και τους «τζαλορόσι».

Εξάλλου, ο Ζοζέ Μουρίνιο αναζητεί έναν χαφ μετά τον Νεμάνια Μάτιτς και δεν είναι αρνητικός για τον Αρτούρ Μέλο. Έτσι, η «Γιούβε» δίνοντας τον Βραζιλιάνο κι ένα λογικό ποσό θα καταφέρει να πάρει τον Ιταλό εξτρέμ.

Το μόνο πρόβλημα σε αυτό το σενάριο είναι το συμβόλαιο του 25άχρονου, το οποίο είναι ιδιαίτερα «αλμυρό» για τα δεδομένα των Ρωμαίων. Εάν ο παίκτης δεν χαμηλώσει τους απαιτήσεις του, τότε η ανταλλαγή δεν θα προχωρήσει.

Με τη Γιουβέντους να βρίσκεται, ξανά, σε αδιέξοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ