Η Ρόμα στην 6ή θέση αλλά σε ισοβαθμία με την Αταλάντα και μια νίκη μακριά βρισκόταν η γηπεδούχος που έπαιζε τα ρέστα της για μια ευρωπαϊκή θέση.

Η Ρόμα είχε δύσκολη αποστολή στο Αρτέμιο Φράνκι που την περίμενε η Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Ο αγώνας έκλεινε την αγωνιστική δύο στροφές πριν το μεγάλο φινάλε.

Η Ρόμα στην 6ή θέση αλλά σε ισοβαθμία με την Αταλάντα και μια νίκη μακριά βρισκόταν η γηπεδούχος που έπαιζε τα ρέστα της για μια ευρωπαϊκή θέση.

Η Φιορεντίνα μπήκε καλύτερα στον αγώνα, και με το κλείσιμο του ημιχρόνου είχε πάρει προβάδισμα νίκης.

Μόλις στο 2ο,λεπτό ο Nicolas Gonzalez ανατράπηκε από μαρκάρισμα αμυντικού, και ο διαιτητής με τα από το VAR έδωσε πέναλτι στην γηπεδούχο. Το εκτέλεσε ο Nicolas Gonzalez, και νίκησε τον Rui Patricio.

Πριν καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν μετά από λίγα λεπτά και δεύτερο γκολ. Ο Giacomo Bonaventura πέρασε από τους αντιπάλους και εξαπέλυσε ένα σουτ από την άκρη της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία.

Στο 20′ ο Lorenzo Pellegrini έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ που έκανε το απέκρουσε ο κίπερ της Ρόμα με φανταστική προσπάθεια, και στο 25′ ακυρώθηκε γκολ της Φιορεντίνα, αφού ο  Giacomo Bonaventura χρεώθηκε με οφσάιντ.

Το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα πίεσε μεν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα η γηπεδούχος ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

Μετά από αυτήν την νίκη η Φιορεντίνα έπιασε την Ρόμα στην 6η θέση με 59 βαθμούς. Έχουμε τριπλή ισοβαθμία αφού με τους ίδιους βαθμούς είναι και η Αταλάντα. Μεγάλη θέση για την Ευρώπη.




Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς:

2-0, ο Μποναβεντούρα πλσασάρει τον Πατρίσιο




Σκοράρει με πέναλτι ο Γκονζάλεζ, γελούσε ειρωνικά ο Μουρίνιο

Η διαιτητική απόφαση για καταλογισμό πέναλτι σε βάρος της Ρόμα μόλις στο 3′ δεν άρεσε καθόλου στον Μουρίνιο




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ