Η Αλ Ιτιχάντ δίνει 100 εκατ. ευρώ στον Πογκμπά

Η Αλ Ιτιχάντ δίνει 100 εκατ. ευρώ στον Πογκμπά –

Η Αλ Ιτιχάντ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και μετά την απόκτηση των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεγάλης μεταγραφής, ενός ακόμη Γάλλου σταρ, του Πολ Πογκμπά, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta dello sport».

Οι Σαουδάραβες πρόσφεραν 100 εκ. ευρώ για τρία χρόνια στον άσο της Γιουβέντους, με την οποία συμφώνησαν στα 50 εκατ. ευρώ, ενώ στον Πογκμπά προσφέρουν επίσης και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ.

Η Γιουβέντους έχει θέσει τον Πογκμπά στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και η Αλ Ιτιχάντ προσέγγισε την ομάδα του Τορίνο. Ο Γάλλος μέσος επέστρεψε στους μπιανκονέρι το προηγούμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω τραυματισμών.

Ο 30χρονος άσος την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Πογκμπά έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ