Η Νάπολι ήταν το ποδοσφαιρικό σπίτι του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα και οι Ναπολιτάνοι τον έχουν μέσα στην καρδιά τους, γιατί ήταν ο δικός τους “Θεός”. Αλλά και σε όλη την Ιταλία άφησε το στίγμα του και όλοι ανεξαρτήτου ομάδας είχαν αναγνωρίσει την αξία του. Αποφάσισε η Serie A στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να τον τμήσει […]

Η Νάπολι ήταν το ποδοσφαιρικό σπίτι του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα και οι Ναπολιτάνοι τον έχουν μέσα στην καρδιά τους, γιατί ήταν ο δικός τους “Θεός”. Αλλά και σε όλη την Ιταλία άφησε το στίγμα του και όλοι ανεξαρτήτου ομάδας είχαν αναγνωρίσει την αξία του.

Αποφάσισε η Serie A στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να τον τμήσει με το «θρυλικό» βίντεο της μοναδικής προθέρμανσης του, που έχει μείνει ως μια από τις μοναδικές στιγμές του “Θεού” της μπάλας. Η μπάλα να κολάει στα πόδια του, και να χορεύει μες το Life is Life.

Είναι 19 Απριλίου 1989 και η Μπάγερν υποδέχεται τη Νάπολι στο «Ολύμπιασταντιον» του Μονάχου. Από τα μεγάφωνα ακούγεται η all time classic επιτυχία των Opus, «Live is Life» και Νο1 hit της Ευρώπης για το 1985. Ο Μαραντόνα δίνει μια μοναδική παράσταση στο ζέσταμα, χορεύοντας και κάνοντας κολπάκια με την μπάλα. Δύο δεκαετίες αργότερα, το Youtube θα κάνει γνωστή παγκοσμίως τη μαγεία, που τότε έζησαν μόνο όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο. Για την ιστορία, το ματς έληξε 2-2 και η Νάπολι προκρίθηκε καθώς είχε επικρατήσει 2-0 στο «Σαν Πάολο».

Ο Ντιέγκο μπορεί σωματικά να έφυγε, ωστόσο ο μύθος του και οι επικές στιγμές του θα βρίσκονται για πάντα εδώ. Αυτό θελει να περάσει η Serie A προβάλλοντας σε κάθε γήπεδο μια από τις πολλες μοναδικές στιγμές μαγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα. 

Απλά αυτή ίσως να είναι πιο ξεχωριστή, και σίγουρα όσες φορές και να το δεις δεν το βαριέσαι ποτέ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ