Η Νάπολι δείχνει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι που ο Λάμπαρντ δεν τον υπολογίζει, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει τάσεις φυγής από το Στάνφοντ Μπριτζ. Δημοσίευμα της Corriere Dello Sport τονίζει ότι η Νάπολι θέλει τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι.Ο 26χρονος αριστερός μπακ, το κόστος του οποίου έφτασε τα 28 εκατ. […]

Η Νάπολι δείχνει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι που ο Λάμπαρντ δεν τον υπολογίζει, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει τάσεις φυγής από το Στάνφοντ Μπριτζ.

Δημοσίευμα της Corriere Dello Sport τονίζει ότι η Νάπολι θέλει τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι.Ο 26χρονος αριστερός μπακ, το κόστος του οποίου έφτασε τα 28 εκατ. ευρώ με κάποια μπόνους στόχων, στην Τσέλσι όταν επι εποχή Κόντε τον είχε αποκτήσει από την Ρόμα. 

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει την εφετινή σεζόν στους “μπλε” του Λονδίνου και αναζητεί ομάδα, η οποία θα του προσφέρει θέση βασικού. Μετράει μόλις οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα των μπλε.

Αυτή φέρεται να είναι η Νάπολι, η οποία είναι διατεθειμένη να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, με τη μορφή δανεισμού. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γκουλάμ στους “παρτενοπέι”, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει. Πάρε από τη Νάπολι, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων έχει εκφράσει και η Ίντερ.

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Τσέλσι και Νάπολι  είναι πολύ καλές, και υπάρχει ιστορικό με τις μεταγραφές των Ζορζίνιο και Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ