Η Γιουβέντους είναι καζάνι που βράζει το τελευταίο διάστημα και οι αντιδράσεις κορυφώνονται... Το τεταμένο κλίμα φέρνει έντονους καυγάδες στο εσωτερικό της ομάδας.

Η Γιουβέντους είναι καζάνι που βράζει το τελευταίο διάστημα και οι αντιδράσεις κορυφώνονται… Το τεταμένο κλίμα φέρνει έντονους καυγάδες στο εσωτερικό της ομάδας.

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την κατηφόρα των Μπιανκονέρι. Η ομάδα του Αλέγκρι χάνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και άπαντες έχουν έρθει στα όριά τους.

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει στο στόχαστρο των οπαδών που διαμαρτύρονται έντονα για τα αποτελέσματα και φτάνουν στα άκρα. Εκτός του Αλέγκρι δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα του “επιτέθηκαν” με βαριές κουβέντες. Η κόντρα ξεκίνησε μετά την ήττα από την Μόντσα όταν ο Μπονούτσι μάζεψε τους παίκτες για να απολογηθούν στους φιλάθλους.

Οι οπαδοί εξοργίστηκαν και οι σχέσεις πλέον με τον αρχηγό είναι πιο τεταμένες από ποτέ…

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οπαδοί της Γιουβέντους:

«Ήταν μια κίνηση που δεν καταλαβαίνουμε και την χαρακτηρίζουμε γελοία. Έγινε με πρωτοβουλία κάποιου που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, αλλά ενεργεί σαν θύμα θυσίας. Ο Μπονούτσι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει ηγέτης. Δεν ήταν ηγέτης στην Τρεβίζο, ούτε στην Πίζα, ούτε στην Μπάρι, ούτε στη Μίλαν και σίγουρα ούτε στη Γιουβέντους.

Σε μία περίοδο πλήρους σύγχυσης εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει πλήρη αναρχία στην ομάδα και όποιος θέλει αυτοαποκαλείται αρχηγός ή ηγέτης, χωρίς να έχει το χάρισμα ή την αποδοχή των φιλάθλων της ομάδας. Ένας καλός στρατιώτης δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει και καλός στρατηγός.

Το να φέρνεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπροστά στους οπαδούς σαν αρνιά που πάνε στην σφαγή, ακούγοντας αποδοκιμασίες και προσβολές, είναι απλά παράλογο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια ομάδα αδύναμη. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζεται σε αυτό το άθλημα. Κάνεις κακό στην ομάδα. Κάνατε εμάς και εσάς να φαινόμαστε γελοίοι, μπροστά στους αντιπάλους μας».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ