Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 μας κάνει να ξεχάσουμε ότι καλό είχε πετύχει το 2020. Οι καμπάνες χτύπησαν πολύ δυνατά και έχουν ακουστεί για τα καλά. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από την Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα αρνήθηκαν να προπονηθούν επειδή η διοίκηση για το λάθος με τις […]

Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 μας κάνει να ξεχάσουμε ότι καλό είχε πετύχει το 2020. Οι καμπάνες χτύπησαν πολύ δυνατά και έχουν ακουστεί για τα καλά. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από την Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα αρνήθηκαν να προπονηθούν επειδή η διοίκηση για το λάθος με τις έξι αλλαγές κόντρα στη Σπέτσια, στο κύπελλο, το χρέωσε στον team manager Τζανλούκα Γκομπάρ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Μετά από όλα αυτά ο αγώνας με την Σπέτσια στο καπάκι μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο μύριζε μπαρούτι. Και το άγχος ήταν παραπάνω από ορατό στους ποδοσφαιριστές της Ρόμα. Και μια νίκη λύτρωση στο 92′ από τον Πελεγκρίνι που τους δίνει μια ένεση ηρεμίας για την συνέχεια.

Ρόμα – Σπέτσια 4 – 3

Τρομερό παιχνίδι διεξήχθη στο Ολίμπικο ανάμεσα στη Ρόμα και την Σπέτσια για την 19η αγωνιστική της Serie A. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ρόμα βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 37 πόντους.

Τέσσερις μέρες νωρίτερα, η Σπέτσια την απέκλεισε στο Κύπελλο, τώρα την ισοφάρισε από 3-1 στο 90’, αλλά η Ρόμα βρήκε το γκολ της νίκης (4-3) στο 90’+2’

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές και τη δεύτερη φάνηκε να καθαρίζουν με 3-1. Ωστόσο, η Σπέτσια ισοφάρισε στο 90’, για να βρουν οι Ρωμαίοι το τρελό γκολ της νίκης (4-3) στην τελευταία φάση και να επιστρέψουν στην 3η θέση.

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ (17’, 52’) προσπάθησε να κάνει εύκολη τη ζωή της ομάδας του, αλλά πίσω κάθε επίθεση της Σπέτσια μύριζε γκολ εις βάρος των Ρωμαίων, η άμυνα των οποίων έμοιαζε πραγματικά με παιδική χαρά. Ο Πίκολι ενδιάμεσα (24’) έκανε το 1-1, ενώ ο Κάρσντορπ (55’) έδωσε ασφάλεια στο 3-1. Τελικά καμία ασφάλεια δεν υπήρξε, καθώς τα πολύ ωραία τελειώματα των Φαρίας (59’), Βέρντε (90’) έφεραν το σκορ στο 3-3. Και όμως ο Πελεγκρίνι στο 90’+2’ απογείωσε τους πανηγυρισμούς των Ρωμαίων, που ανέβηκαν στο -6 από την κορυφή του Καμπιονάτο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ