Για τους Ροσονέρι ήταν σοκ και ταρακούνημα η ήττα από την “Βεκα Σινιόρα” αλλά έβγαλαν αντίδραση άμεσα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στην Τορίνο να τους αμφισβητήσει. Παραμένει στην κορυφή μόνη πρώτη και περιμένει στραβοπάτημα της Ίντερ στην Ρώμη για να ανοίξει περισσότερο την διαφορά. Η μεγάλη είδηση της χθεσινής βραδιάς ωστόσο, […]

Για τους Ροσονέρι ήταν σοκ και ταρακούνημα η ήττα από την “Βεκα Σινιόρα” αλλά έβγαλαν αντίδραση άμεσα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στην Τορίνο να τους αμφισβητήσει. Παραμένει στην κορυφή μόνη πρώτη και περιμένει στραβοπάτημα της Ίντερ στην Ρώμη για να ανοίξει περισσότερο την διαφορά.

Η μεγάλη είδηση της χθεσινής βραδιάς ωστόσο, ήταν η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, ο 39χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για περίπου οκτώ λεπτά, περνώντας σαν αλλαγή στο 85′ στη θέση του Λεάο.

AC Milan - Torino: Zlatan Ibrahimović wrócił do gry - Serie A | Eurosport w TVN24 - Piłka nożna - TVN24

Ωστόσο, λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο, «χάρισε» ένα ακόμα… σόου από εκείνα που μόνο αυτός ξέρει! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος, κάνοντας ασκήσεις καράτε στους συμπαίκτες του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ