Τι έγινε στη Βερόνα και το Σαλέρνο.

Στο «Marc Antonio Bentegodi» συναντήθηκαν η Βερόνα και η Αταλάντα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Αυτή ήταν η 45η φορά που οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν για τη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη 18η νίκη τους.

Ο Τέιν Κόπμεϊνερς στο 50’ πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς. Αφού έγινε κάτοχος της μπάλας εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, το οποίο κατέληξε στην κάτω δεξιά γωνία, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα Λορέντζο Μοντίπο να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

Η Αταλάντα επέστρεψε έτσι στις νίκες, μετά την ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα στο Ούντινε, απέναντι στην Ουντινέζε.

Βερόνα: Μοντίπο, Κόπολα, Γκίντερ, Τσεκερίνι (65′ Ισακ), Τερατσάνο (85′ Ντόιγκ), Ιλιτς, Βελόζο (52′ Χόνγκλα), Ταμέζ (85′ Κορτινόβις), Λάζοβιτς, Λαζάνια, Ανρί (84′ Τζούριτς).

Αταλάντα: Μούσο, Οκόλι, Ντεμιράλ, Τολόι, Χάτεμπερ (66′ Τζορτέα), Ντε Ρουν, Κουπμάινερς, Σόπι (46′ Εντερσον), Μαλινόφσκι (66′ Μπογκά), Λούκμαν (46′ Μουριέλ), Ζαπάτα (89′ Μέλε).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Στο «Stadio Arechi» η Σαλερνιτάνα διέλυσε με 4-0 τη Σαμπντόρια, σημειώνοντας την πρώτη φετινή νίκη της έπειτα από μία ισοπαλία και με ήττα.

O Μπουλαγιέ Ντιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’, με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 16’.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τόνι Τριντάντε Ντε Βιλχένα χρίστηκε σκόρερ στο 50’ και ο Έρικ Μποτέιμ στο 76’, οδηγώντας σε θρίαμβο την ομάδα τους.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ