Η Ρόμα φιλοξένησε τη Γιουβέντους στο Κυριακάτικο (9/1) ντέρμπι της Serie A, στο «Olimpico», για την 21η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αν και προηγούνταν 3-1, εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-4, μετά από μια επική ανατροπή της «βέκια σινιόρα». Αυτή η ήττα τον «τζιαλορόσι» πίκρανε πολύ έναν μικρό της […]

Η Ρόμα φιλοξένησε τη Γιουβέντους στο Κυριακάτικο (9/1) ντέρμπι της Serie A, στο «Olimpico», για την 21η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αν και προηγούνταν 3-1, εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-4, μετά από μια επική ανατροπή της «βέκια σινιόρα».

Αυτή η ήττα τον «τζιαλορόσι» πίκρανε πολύ έναν μικρό της φίλαθλο. Έγραψε ένα γράμμα, που εξέφραζε τη στενοχώρια του και ότι θα σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο.

Το γράμμα του μικρού Σαμουέλε δημοσίευσε ο μπαμπάς του, μέσω ανάρτησης στο twitter. Μάλιστα, δίπλα από το γράμμα του μικρού, υπήρχε και ια φωτογραφία που πηγαίνει στο σχολείο την επόμενη μέρα, φορώντας την τσάντα της Ρόμα.

“Αρκετά! Από 3-1 για τη Ρόμα, 4-3 για τη Γιουβέντους. Δεν θα παρακολουθώ άλλο ποδόσφαιρο, δεν θα υποστηρίζω άλλο το ποδόσφαιρο. Αγαπημένο σπορ: Μπάσκετ. Υπόσχεση να μην παρακολουθήσω ξανά ποδόσφαιρο: Ναι. Είναι επίσημο. Δεν παρακολουθώ άλλο ποδόσφαιρο”.

Η πρώην μεγαλομέτοχος των «τζιαλορόσι», Ροζέλα Σένσι, συγκινήθηκε με την ανάρτηση αυτή και θέλησε να δείξει τη στήριξη της στο μικρούλη φίλαθλο, μέσω ανάρτησής της στο instagram.

“Διάβασα το γράμμα του μικρού φιλάθλου στα social media. Και όταν τα παιδιά μιλούν (ή γράφουν), πάντα το κάνουν με την καρδιά τους. Συγκινήθηκαν, επειδή τον φαντάστηκα χαρούμενο στο γκολ του Πελεγκρίνι. Και μετά του εκλάπη αυτό το συναίσθημα. Τα πρόσωπα των παιδιών έπειτα από τις νίκες της Ρόμα είναι αυτό που έχουμε όλοι μας και αυτό που έβλεπα τόσες φορές έξω από την Τριγκόρια ή στο γήπεδο. Και πάντα θα τα κουβαλάω μαζί μου.

Λυπάμαι για τον μικρό Σαμουέλε, αλλά ελπίζω να μην παρατήσει ποτέ την ομάδα του και μια μέρα, όχι μακρινή, να ονειρευτεί ξανά και ίσως να πανηγυρίσει κάτι σημαντικό. Ένας φίλος της Ρόμα, όπως έλεγε ο πατέρας μου, πάντα παραμένει ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι αλήθεια: κάποιες φορές το να την υποστηρίζεις σε κάνει να λυπάσαι και να εκνευρίζεσαι. Αλλά πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ