Και ακόμη δεν τελειώσαμε, καθώς υπάρχει καιρός για τα τελευταία...ΜΠΑΜ. Επομένως ο αριθμός αυτός είναι βέβαιο πως θα μεγαλώσει.

Ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος η Premier League, καθώς ξοδεύτηκε αριθμός ρεκόρ στις μεταγραφές της. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 1,5 δισ.λίρες από τις ομάδες της Λίγκας ξοδεύτηκαν καθαρά στα ρόστερ τους!

Πέρσι το ποσό αυτό ήταν στα 1,44 δις όμως το ποσό αφορούσε στα λεφτά που ξοδεύτηκαν τόσο σε θερινή, όσο και σε χειμερινή περίοδο.

Και ακόμη δεν τελειώσαμε, καθώς υπάρχει καιρός για τα τελευταία…ΜΠΑΜ. Επομένως ο αριθμός αυτός είναι βέβαιο πως θα μεγαλώσει.

Μιλάμε για πάνω από 150 μεταγραφικές κινήσεις, από ομάδα σε ομάδα.

Χάαλαντ στη Μάντσεστερ ΣίτιΝτάργουιν Νούνιεζ στη Λίβερπουλ, Άντονι και Κασεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίσακ στη Νιούκαστλ αλλά και το μπάσιμο της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν κάνει την διαφορά στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Η Premier League πρώτη μακράν στις μεταγραφές και μετά η Serie A με 723 εκατομμύρια ευρώ, τρίτη η Bundesliga με 474 εκατομμύρια, τέταρτη η La Liga με 447 και η πεντάδα ολοκληρώνεται με την Ligue 1 στα 440 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ