O Ράφαελ Λεάο των «ροσονέρι» κατάφερε να σκοράρει σαν αστραπή και έγραψε ιστορία. ‘Εκανε ρεκόρ στην ιστορία ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας Mετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο δύσκολο τεστ στην έδρα της Σασουόλο, έδειξε τα καρύδια της, και πήρε διπλό τίτλου, κάνοντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ! Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, […]

Ράφαελ Λεάο των «ροσονέρι» κατάφερε να σκοράρει σαν αστραπή και έγραψε ιστορία. ‘Εκανε ρεκόρ στην ιστορία ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας

Mετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο δύσκολο τεστ στην έδρα της Σασουόλο, έδειξε τα καρύδια της, και πήρε διπλό τίτλου, κάνοντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ! Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει αρχές της χρονιάς, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου από την έδρα της πολύ δυνατής την φετινή χρονιά Σασουόλο. 

Και νέο ρεκόρ 

Με το γκολ  αστραπή του Ραφαέλ Λεάο (στα 6.7 δευτερόλεπτα, χρόνο – ρεκόρ στην ιστορία ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας)

Ράφαελ Λεάο των «ροσονέρι» κατάφερε να σκοράρει μόλις στα 6,7’’ και έγραψε ιστορία. Με το πού έγινε η σέντρα, ο 21χρονος επιθετικός πήρε την πάσα από τον Τσαλχάνογλου από αριστερά πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο νεαρός Πορτογάλος φορ σημείωσε όχι μόνο το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και στις Λίγκες του «Big-5» (Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία).

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Πάολο Πότζι που το 2001 στον αγώνα Φιορεντίνα – Πιατσέντζα είχε σκοράρει στα 8,1’’.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ