Οι σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, για 12η σεζόν φτάνουν αισίως τα 25+ γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Συνεχώς μας ξετρελαίνουν με τα επιτεύγματά τους. Μιλάμε για τους δύο κορυφαίους του αθλήματος, οι οποίοι συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός, με τα γκολ που […]

Οι σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, για 12η σεζόν φτάνουν αισίως τα 25+ γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Συνεχώς μας ξετρελαίνουν με τα επιτεύγματά τους. Μιλάμε για τους δύο κορυφαίους του αθλήματος, οι οποίοι συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός, με τα γκολ που πέτυχε έφτασε τα 25+ στη La Liga. Ενώ κι ο Πορτογάλος έχει ήδη σκοράρει 25+ γκολ στο Ιταλικό πρωτάθλημα φέτος.

Πρόκειται για τους μοναδικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα τελευταία δώδεκα έτη έχουν πετύχει 25+ γκολ στα πρωταθλήματά τους. Και αναφερόμαστε σε παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα.

Ο Μέσι έφτασε τα 25 γκολ σε 29 ματς στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ο Ρονάλντο έχει 25 σε 28 ματς! Και μάλλον, τα 30 γκολ τα έχουν… για πρωινό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ