Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές αλλά και αρκετά ρεκόρ στο Σέλχερστ Παρκ. Ιστορική νίκη των Reds, και ιστορικός Γιούργκεν Κλοπ που έγινε ο πρώτος προπονητής σε νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ. REDS επτά αστέρων! Η Λίβερπουλ συνεχίζει στην θέση οδηγού στην Premier League μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής. Διαστημική η ομάδα του Κλοπ διέλυσε […]

Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές αλλά και αρκετά ρεκόρ στο Σέλχερστ Παρκ. Ιστορική νίκη των Reds, και ιστορικός Γιούργκεν Κλοπ που έγινε ο πρώτος προπονητής σε νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ.

REDS επτά αστέρων! Η Λίβερπουλ συνεχίζει στην θέση οδηγού στην Premier League μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής. Διαστημική η ομάδα του Κλοπ διέλυσε μέσα στο σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας με το εμφατικό 7-0. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή η Λίβερπουλ.

Σόου από Φιρμίνο και Σαλάχ με δύο γκολ ο καθένας, σκόραραν και οι Μιναμίνο, Μανέ και Χέντερσον. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας η Λίβερπουλ…Η ομάδα του Κλοπ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στους Λονδρέζους, τους οποίος διέσυρε με 7-0!

Παράλληλα ο Γερμανός προπονητής μπήκε στο βιβλίο της Λίβερπουλ αφού με την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Λίβερπουλ στο Νησί,  πέρασε στην πρώτη θέση των Κόκκινων με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία τους στην Premier League. Έφτασε τις 127 νίκες σε 196 αγώνες, και ξεπέρασε τον Ράφα Μπενίτεθ που είχε φτάσει τις 126 σε 228 αγώνες.

https://twitter.com/QureshiCb/status/1340304953185886209

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ