Ο λόγος για τον Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος αποχωρεί απ’ τον πάγκο της ομάδας, όμως στην Αγγλία θα έχει να αναφέρει πως μονάχα οι Κλοπ-Γκουαρντιόλα τον περνούν σε νίκες! Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κρις Γουάιλντερ δεν πήγαινε και τόσο καλά φέτος. Κάθε άλλο. Ήταν κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με […]

Ο λόγος για τον Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος αποχωρεί απ’ τον πάγκο της ομάδας, όμως στην Αγγλία θα έχει να αναφέρει πως μονάχα οι Κλοπ-Γκουαρντιόλα τον περνούν σε νίκες!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κρις Γουάιλντερ δεν πήγαινε και τόσο καλά φέτος. Κάθε άλλο. Ήταν κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τα πράγματα να είναι μη αναστρέψιμα.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος από την Παρασκευή, απομάκρυνε τον Γουάιλντερ. Με αυτήν την κίνηση έδειξε ουσιαστικά πως κοιτάζει από φέτος, το πώς θα χτιστεί η ομάδα για την επόμενη χρονιά στην Τσάμπιονσιπ.

Με μόνο στόχο βέβαια, μια ενδεχόμενη άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο «χωρισμός» προήλθε λόγω αποτελεσμάτων, αλλά και λόγω διαφωνίας απόψεων που υπήρχε μεταξύ προπονητή και Διοίκησης της Σέφιλντ.

Όμως, ο προπονητής θα έχει να λέει ένα σημαντικό, για εκείνον, επίτευγμα. Πως στον πάγκο της Σέφιλντ από το 2016, που ανέλαβε, είχε περισσότερες νίκες στην Αγγλία από πολλούς προπονητές.

Μόνο δύο τον περνάνε στις νίκες. Κι εκείνοι είναι οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γουάιλντερ έχει 94 νίκες, με τον Κλοπ να έχει 117 και στην κορυφή να βρίσκεται ο Καταλανός προπονητής, με 134 νίκες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ