Η νίκη ξεκινάει από την άμυνα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Ζοσέ Μουρίνιο και Ντιέγο Σιμεόνε. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ομάδες τους είναι πρώτες στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην αντιμετώπιση των επιθέσεων που δέχονται. Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες των Μουρίνιο και Σιμεόνε έχουν βρει την λύση και σταματούν το open-play των αντιπάλων […]

Η νίκη ξεκινάει από την άμυνα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Ζοσέ Μουρίνιο και Ντιέγο Σιμεόνε. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ομάδες τους είναι πρώτες στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην αντιμετώπιση των επιθέσεων που δέχονται.

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες των Μουρίνιο και Σιμεόνε έχουν βρει την λύση και σταματούν το open-play των αντιπάλων τους, και ταυτόχρονα δεν δέχονται με ευκολία γκολ από οργανωμένες επιθέσεις των αντίπαλων ομάδων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην 1η θέση και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και είναι έργο Σιμεόνε.

Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι είναι συντηρητικός, αμυντικογενής, λάτρης του 1-0. Ότι ζει και πεθαίνει με την άμυνα και για την άμυνα. Ότι δεν ξέρει να παίξει κάτι άλλο, πέραν αυτού που μας δείχνει τόσα χρόνια με την Ατλέτικο. Ότι καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου, ακριβώς επειδή ο ίδιος και η ομάδα του δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Αλλά ο σκοπός είναι η ουσία για τον Σιμεόνε. 

Μια μεγάλη επιτυχία για τον Ντιέγο Σιμεόνε, από την IFFHS. Πολλά γνωστά ονόματα έφαγαν την σκόνη του Τσόλο που το 2021 δείχνει οτι θα είναι η χρονιά του. Προάγγελος τίτλου. Για να δούμε. Βγήκε ως ο καλύτερος προπονητής της τελευταίας δεκαετίας σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου

Η Τότεναμ, βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, αλλά με αγώνα λιγότερο.   Τα χαμογέλα και οι καλές εμφανίσεις έχουν επιστρέψει στους Σπερς που είναι απο τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. 

Ένας αλλαγμένος Πορτογάλος με μαστορικές κινήσεις κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Να παίρνει το αποτέλεσμα. Και ορισμένες φορές να το “κλέβει”. Γιατί στην τελική το αποτέλεσμα μετράει. Γιατί ο τίτλος θέλει θυσίες, σταθερότητα, και ψυχή νικητή. Ο Πορτογάλος ξέρει από μάχες, και ξέρει από επικίνδυνες αποστολές. Δεν είναι τυχαία Special One

Οι δύο ομάδες, έχουν ξεκάθαρα πολύ θετική διαφορά τερμάτων, με την Τότεναμ στο +14 και την Ατλέτικο στο +25, ωστόσο πρέπει να κρατήσουμε ότι από το Open-play, οι αντίπαλοί τους έχουν σκοράρει ελάχιστες φορές!

Τα «σπιρούνια» δέχθηκαν μόνο τρία γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και αντίστοιχα οι “κολτσονέρος” έχουν δεχθεί δύο τέρματα στην Λα Λιγκα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ