Την 13η νίκη σε 13  ματς τη φετινή χρονιά

Την 13η νίκη σε 13  ματς τη φετινή χρονιά, σημείωσε η Μπενφίκα χθες βράδυ (18/9). Πιο αναλυτικά, αντιμετώπισε την Μαρίτιμο και την φόρτωσε με πέντε τέρματα (5-0).

Το χορό των γκολ ξεκίνησε ο Ράφα Σίλβα με ιδανικό πλασέ στο 27. Οι «αετοί» είχαν πολλές ευκαιρίες με το τσουβάλι στο 1ο ημίχρονο με τον Ζοάο Μάριο και τον Ράφα Σίλβα να μην μπορούν να αυξήσουν το δείκτη των γκολ.

Στο 2ο μέρος η Μπενφίκα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλο. Στο 46ο λεπτό, ο Ράμος έκανε τα γκολ της ομάδας του με μαγικό τακουνάκι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής τράνταξε την δοκό στο 60. Τέσσερα λεπτά πιο μετά, όμως, ο Γκονσάλο Ράμος δε έκανε λάθος σε τετ α τετ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στον πίνακα των γκολτζήδων έγραψε το όνομά του και ο Νέρες στο 82. Ο Βραζιλιάνος βρήκε κενό έξω από την περιοχή και με τέλειο πλασέ σημειώσε το 4-0.

Το τέλειωτικό χτύπημα έκανε ο Γιούλιαν Ντράξλερ με ένα αστροπελέκι στον ουρανό της απέναντι εστίας για το 5-0. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Γερμανό με τη φανέλα της Μπενφίκα και το πέτυχε με στυλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ