Ομάδες από τη La Liga, την Premier League και τη Serie A θέλουν τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπενφίκα, απόλυτα λογικά λοιπόν έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Τον 28άχρονο τερματοφύλακα ήθελε αρχικά η Νιούκαστλ, αλλά οι «αετοί» ζήτησαν τον ουρανό με τ’ άστρα και η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Εν συνεχεία, τον έβαλε στο… μάτι η Λέστερ, αλλά οι Πορτογάλοι και πάλι δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους, χαμηλώνοντας τις απαιτήσεις τους.

Ακολούθησαν ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024, η Μπενφίκα όμως επιθυμεί να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Ωστόσο, ο Έλληνας γκολκίπερ παραμένει στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται να την πάρει τελικά τη μεταγραφή.

Πρόκειται, άλλωστε, για συλλόγους από τη La Liga, την Premier League και τη Serie A που ερίζουν για την απόκτησή του και σκοπεύουν να κινηθούν για να τον πάρουν, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα.

Αν και δεν γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα, μιλάμε για πέντε ομάδες που έχουν χρήματα να διαθέσουν για την αγορά του. Σίγουρα, πάντως, θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις δυσθεώρητες οικονομικές απαιτήσεις των Πορτογάλων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ