Ποιος είδε τον Κάραχερ και δεν τον φοβήθηκε.

Ποιος είδε τον Κάραχερ και δεν τον φοβήθηκε. Είναι να μην του δώσεις πάτημα τελικά.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και λίγη ώρα΄εχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πολλές ομάδες του εξωτερικού να εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ όμως βρήκε ευκαιρία να γλεντήσει λίγο τον αντίπαλο. Και τον ήρωα – ποδοσφαιριστή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο Ρονάλντο έκανε αυτό ακριβώς που περίμενα ότι θα κάνει, σκόραρε γκολ αλλά έκανε την ομάδα χειρότερη. Το αίτημα για μεταγραφή επίσης καταργεί τη θεωρία ότι απέρριψε τη Μάντσεστερ Σίτι λόγω της αγάπης του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Λίγα λεπτά μετά, ο Γκάρι Νέβιλ ήταν εκείνος που απάντησε:

«Το καταλαβαίνω, το απολαμβάνετε, αλλά μπορεί πραγματικά να απέρριψε τη Σίτι για τη Γιουνάιτεντ διότι του αρέσει περισσότερο και παρ’ όλα αυτά να θέλει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Έφυγε και στο παρελθόν αλλά δεν σταμάτησε να αγαπάει τον σύλλογο. Απόλαυσε το Σαββατόβραδό σου και τη σύντομη περίοδο επιτυχίας σου”

Με τον Κάραχερ να ξεσπά σε γέλια και να σημειώνει:

«Η Σίτι δεν τον ήθελε ρε κλόουν και εσύ είσαι ο ίδιος που έλεγε συνέχεια ότι ήταν σαν να επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ ο Έλβις Πρίσλεϊ. Τελικά ο Έλβις εγκατέλειψε το κτίριο».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ