Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι έχει ένα μεγάλο μυστικό επιτυχίας! Η άμυνα είναι η δύναμή της. Όπως και φυσικά ο τερματοφύλακάς της, Εντουάρντ Μεντί. Ο Σενεγαλέζος έχει καταφέρει να μετατραπεί σε Κέρβερος που στέκεται μπροστά από την εστία των Λονδρέζων. Είναι χαρακτηριστικό πως η Τσέλσι επί εποχής Τούχελ μετράει περισσότερες καθαρές εστίες από συνολικά τέρματα που […]

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι έχει ένα μεγάλο μυστικό επιτυχίας!

Η άμυνα είναι η δύναμή της. Όπως και φυσικά ο τερματοφύλακάς της, Εντουάρντ Μεντί. Ο Σενεγαλέζος έχει καταφέρει να μετατραπεί σε Κέρβερος που στέκεται μπροστά από την εστία των Λονδρέζων. Είναι χαρακτηριστικό πως η Τσέλσι επί εποχής Τούχελ μετράει περισσότερες καθαρές εστίες από συνολικά τέρματα που έχει δεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, οι «μπλε» με τον Τούχελ στον πάγκο έχουν κρατήσει 17 φορές το μηδέν στην εστία τους.

Τρομακτικές επιδόσεις για Τούχελ και Τσέλσι

Από την άλλη έχουν δεχθεί μόνο 16 τέρματα. Οι αριθμοί αυτοί μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα παραπάνω. Η Τσέλσι φέτος παρουσιάζεται πλήρης και έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για τον μεγάλο στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Premier League. Ο Τόμας Τούχελ ξέρει πως η ομάδα του μπορεί να καταφέρει να διακριθεί. Ξέρει βέβαια πως για να το κάνει αυτό πράξη θα πρέπει οι παίκτες του να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι περιμένουν στη γωνία κάθε τους στραβοπάτημα. Η φετινή Premier League παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική.

Οι τρεις παραπάνω ομάδες – με διαφορετική φιλοσοφία η καθεμιά – θα παλέψουν για την κορυφή. Ο Τούχελ θα πορευτεί μέχρι τέλους με το δικό του πλάνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ