Μια απόλυση σε μια ομάδα επηρεάζει πολύ κόσμο και η αποχώρηση Τούχελ από την Τσέλσι, δημιουργεί… στρατόπεδα κερδισμένων και ηττημένων.

Μια απόλυση σε μια ομάδα επηρεάζει πολύ κόσμο και η αποχώρηση Τούχελ από την Τσέλσι, δημιουργεί… στρατόπεδα κερδισμένων και ηττημένων.

Και σε αυτή την περίπτωση ο προπονητής… πλήρωσε το μάρμαρο. Οι συνεχόμενες γκέλες της Τσέλσι (με αποκορύφωμα την ήττα στο Ζάγκρεμπ) οδήγησαν τον Γερμανό προπονητή στην πόρτα της εξόδου.

Ο Τούχελ έβαλε πλάτη στα δύσκολα, με την αποχώρηση Αμπράμοβιτς και ανέβασε ξανά την Τσέλσι στην κορυφή της Ευρώπης. Όλα αυτά φαίνεται πως δεν εκτιμήθηκαν από την νέα διοίκηση που θεώρησε υπεύθυνο για τα στραβοπατήματα τον Γερμανό τεχνικό.

Όπως και να’χει ο Τούχελ αποχώρησε, αφήνοντας έργο στην Τσέλσι και μαζί κερδισμένους και ηττημένους.

Ποιοι επηρεάζονται θετικά από αυτή την απόλυση;

Κρίστιαν Πούλισιτς: Ο Αμερικανός επιθετικός πήγαινε από το κακό στο χειρότερο με τον Τούχελ τους τελευταίους μήνες και ελπίζει σε ένα νέο ξεκίνημα με καινούριο προπονητή και περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ρομέλου Λουκάκου: Ηθικός νικητής και ο Βέλγος στράικερ που έφυγε με… φασαρία από την Τσέλσι το καλοκαίρι και όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Τούχελ.

Αντόνιο Κόντε: Είναι φρέσκο αλλά δύσκολα θα ξεχαστεί… Ο προπονητής της Τότεναμ είχε πρόσφατα έντονη λογομαχία με τον Γερμανό μετά από το λονδρέζικο ντέρμπι.

Υπάρχουν όμως και οι χαμένοι…

Ομπαμεγιάνγκ: Ο φορ από την Γκαμπόν πήγε στην Τσέλσι για να αναγεννήσει την καριέρα του. Συνεργάστηκε με τον Τούχελ στην Ντόρτμουντ και του… έμαθε να σκοράρει! Η συνύπαρξη τους στη Βεστφαλία είχε πολλές χαρές και τώρα ήλπιζαν να συνεχίσουν την παράδοση.

Μπρένταν Ρότζερς: Ο τεχνικός της Λέστερ θα μπορούσε να είναι ένας εκ των βασικών υποψηφίων. Το βιογραφικό το διαθέτει αλλά το καταστροφικό ξεκίνημα στην Λέστερ μάλλον τον απομακρύνει από τη θέση…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ