Τρίτο σερί «διπλό» για τους «πολίτες» στην έδρα των «μπλε».

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι συναντήθηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Oι «πολίτες», πριν από το ματς, είχαν να επιδείξουν δύο διαδοχικά «διπλά» στο Λονδίνο. Αυτήν τη θετική παράδοση συνέχισαν, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ριγιάντ Μαχρέζ στο 63’, με το οποίο οι παίκτες του Γκράχαμ Πότερ επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα κι έφθασαν στους 39 βαθμούς, στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Οι «μπλε» έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη και υποχώρησαν στη δέκατη θέση της κατάταξης.

Τραυματίας αποχώρησε μόλις στο 5’ ο Ραχίμ Στέρλινγκ, δίνοντας τη θέση του στον Ομπαμεγιάνγκ. Αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Κρίστιαν Πούλισικ, στο 22’, με τον Τσουκουεμέκα να μπαίνει στο ματς.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια (68′ Χολ), Ζακαρία, Κόβατσιτς, Πούλισικ (22′ Τσουκουεμέκα), Ζιγές (69′ Γκάλαχερ), Στέρλινγκ (5′ Ομπαμεγιάνγκ, 68′ Χάτσινσον), Χάβερτζ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (46′ Ακάντζι), Στόουνς, Άκε, Κανσέλο (46′ Λιούις), Ρόδρι (86′ Φίλιπς), Ντε Μπρόινε, Γκιντογάν, Σίλβα (60′ Μαχρέζ), Χάλαντ, Φόντεν (60′ Γκρίλις).

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ