Τη μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Τσέλσι και σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Η εποχή Μπόελι στην Τσέλσι είναι γεγονός! Νέα εποχή για την Τσέλσι και η ομάδα του Λονδίνου πλέον μπαίνει άλλα κόλπα. Το πρώτο κόλπο του νέου ιδιοκτήτη είναι οι μεταγραφές. Και όταν λέμε μεταγραφές, εννοούμε παίχτες κράχτες.

Τη μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Τσέλσι και σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ παρέμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ που δεν είναι το ίδιο επιθυμητός όπως παλαιά, σύμφωνα με την γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe».

Ο Νειμάρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φίλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ό ίδιος θέλει να μείνει (είναι πολλά τα λεφτά) αλλά η διοίκηση της Παρί έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του να ψάξει για ομάδα.

Να όμως που στο Λονδίνο ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, είναι έτοιμος να κάνει την πρεμιέρα του στις μεταγραφές των Μπλε με την δική του μεγάλη βόμβα. Πιο δυνατή από του Νειμαρ δεν θα βρει.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος σταρ έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 που βρίσκεται στην Παρί έχει 144 συμμετοχές, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.

Θα μπορούσε καλύτερα; Νομίζουμε ναι, αν δεν είχε τόσο καλές επιδόσεις εκτός γηπέδων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ