Συνέχεια στην δράση του πρωταθλήματος της Premier League με  την αναμέτρηση μεταξύ  Τότεναμ και Γουέστ Χαμ

Συνέχεια στην δράση του πρωταθλήματος της Premier League με  την αναμέτρηση μεταξύ  Τότεναμ και Γουέστ Χαμ στο Tottenham Hotspur Stadium.

Μια κλασική λονδρέζικη μάχη ανάμεσα σε Σπιρούνια και Σφυριά, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι έχουν φυσικά και ένα παιχνίδι περισσότερο. Με την 6η θέση να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Από αρκετά νωρίς είχαμε γκολ για την γηπεδούχο. Καλύτερα δώρο της φιλοξενούμενης.

Στο 9′ ένα ατυχές αυτογκόλ μπήκε από τον Kurt Zouma, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μετά από μια σέντρα, αλλά αντ’αυτού την έστειλε μέσα στα δίχτυα της ομάδας του. Μπροστά τα “Σπιρούνια” και στραβό ξεκίνημα για τα “Σφυριά”

Σημαντικό προβάδισμα νίκης για την γηπεδούχο στο 24′. Ο Harry Kane έβγαλε μια φανταστική μια πάσα στον Heung-Min Son, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία του τέρματος για το 2-0. Φανταστική μπαλιά του Άγγλου υπέροχο τελείωμα με το αριστερό από τον Κέιν.

Στο 35′ η φιλοξενούμενη ξαναμπαίνει στον αγώνα. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Craig Dawson  με το κεφάλι βρήκε τον Mohamed Said Benrahma, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες αν και είχαν καλές στιγμές δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το 88′ που μίλησε ο Χάρι Κέιν.

Ο Harry Kane πέρασε την μπάλα στον Heung-Min Son , και αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα έξοχο σουτ που πήγε στην κάτω αριστερή γωνία για το 3-1.

Ότι και να πει κανείς για την άψογη συνεργασία Κείν και Σον θα είναι λίγο. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.

Παρακολουθείστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

 Το αυτογκόλ του Ζουμά δίνει το προβάδισμα στους ‘Spurs’




Συνεργασία… όνειρο μεταξύ Κέιν και Σον για το 2-0




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ