Τα οικονομικά προβλήματα της Μάντσεστερ Σϊτι είναι ίσως πολύ πιο σοβαρά από αυτά που διαρρέουν καθημερινά. Στη  Σίτι έγινε προσπάθεια να αποφύγουν πάση θυσία το Financial Fair Play. Το 2018 τα Football Leaks είχαν φέρει στη δημοσιότητα τις οικονομικές «ενέσεις» των αφεντικών εξ Αραβίας στα ταμεία του κλαμπ. Ενώ, το πιο απλό παράδειγμα είναι τα […]

Τα οικονομικά προβλήματα της Μάντσεστερ Σϊτι είναι ίσως πολύ πιο σοβαρά από αυτά που διαρρέουν καθημερινά.

Στη  Σίτι έγινε προσπάθεια να αποφύγουν πάση θυσία το Financial Fair Play.

Το 2018 τα Football Leaks είχαν φέρει στη δημοσιότητα τις οικονομικές «ενέσεις» των αφεντικών εξ Αραβίας στα ταμεία του κλαμπ. Ενώ, το πιο απλό παράδειγμα είναι τα δηλωμένα έσοδα των 12 εκατομμυρίων για τον χορηγό στη φανέλα τη σεζόν 2010-2011, όταν η πραγματική συμφωνία έφτανε μόνο μέχρι τα 4 εκατομμύρια.

Στο στρατόπεδο των “πολιτών” πάντως δεν υπάρχει διάθεση για συνεργασία με την Premier League. Γϊνεται μαλιστα προσπάθεια απόκρυψης δεδομένων και στοιχείων.

Πάντοτε ο σύλλογος του Μάντσεστερ ισχυριζόταν ότι του πετούσαν λάσπη. Στην τελευταία περίπτωση με το CAS δικαιώθηκε αποφεύγοντας τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Όμως τα προβλήματα τώρα είναι που ξεκινούν. Ήδη οι ισολογισμοί βγαίνουν αρκετά αποθαρρυντικοί για το μέλλον. Και ο φόβος για νέες τιμωρίες και κανόνια είναι ανοιχτές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ