Μία τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ απέναντι στην Μπρέντφορντ, με το ελάχιστο δυνατό σκορ (1-0), χάρη στο τρίτο φετινό γκολ του Μπεν Τσίλγουελ, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο! Παρά ταύτα, η επικράτηση των «μπλε» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς το επίτευγμα που υλοποιήθηκε. Ο λόγος για την επίδοση των […]

Μία τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ απέναντι στην Μπρέντφορντ, με το ελάχιστο δυνατό σκορ (1-0), χάρη στο τρίτο φετινό γκολ του Μπεν Τσίλγουελ, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο!

Παρά ταύτα, η επικράτηση των «μπλε» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς το επίτευγμα που υλοποιήθηκε. Ο λόγος για την επίδοση των «μπλε» στα παιχνίδια με ομάδες που εδρεύουν στο Λονδίνο, μακριά από το «σπίτι» της.

Μετρά επτά διαδοχικές νίκες, στις οποίες έχει βρει δίχτυα 14 φορές, δηλαδή σε δύο περιπτώσεις ανά ένα ενενηντάλεπτο, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, από την Κρίσταλ Πάλας, στο «Σέλχαρστ Παρκ», στην περσινή αγωνιστική περίοδο, στην ευρεία νίκη της με 4-1!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ