Η χρονιά που τρέχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η τελευταία όπως την ξέραμε αφού από την 1η Ιανουαρίου έχουμε την εφαρμογή του Brexit, που αλλάζει πολλά από όσα ξέραμε για της μεταγραφές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας. Ο Τσμίκας, πολύ δύσκολα θα περνούσε την πόρτα του Άνφιλντ με τους νέους κανονισμούς, και […]

Η χρονιά που τρέχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η τελευταία όπως την ξέραμε αφού από την 1η Ιανουαρίου έχουμε την εφαρμογή του Brexit, που αλλάζει πολλά από όσα ξέραμε για της μεταγραφές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας.

Ο Τσμίκας, πολύ δύσκολα θα περνούσε την πόρτα του Άνφιλντ με τους νέους κανονισμούς, και ο Σεμέδο θα πρέπει να ξεχάσει το όνειρο του για την Πρέμιερ Λιγκ. Και γιατί συμβαίνει αυτό;

Και αυτό γιατί είναι απόφαση που αλλάζει ριζικά, δομικά τον τρόπο που θα γίνονται οι μεταγραφές από εδώ και πέρα. Προϋποθέτει διεθνείς συμμετοχές, οι οποίες και ποσοτικά θα πριμοδοτούνται προκειμένου με τη συλλογή βαθμών σε ένα point system να εξασφαλίζεται (ή όχι) άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμη και για ποδοσφαιριστές κάτω των 18, επίσης, αφού η αυστηροποίηση του πλαισίου αφορά και αυτούς.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα πρέπει να αποκτήσουν βίζα και άδεια εργασίας, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους. Η ομάδα που ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί στην FA για να εκδώσει ένα έγγραφο, το Governing Body Endorsement (GBE). Στη συνέχεια, αυτό παραδίδεται στις αρμόδιες Αρχές για την έκδοση της άδειας εργασίας.

Ωστόσο, θα πρέπει να τηρούνται ορισμένα κριτήρια τα οποία κάνει γνωστά η Ομοσπονδία, ώστε να εκδίδεται το GBE. Αυτά είναι: οι διεθνείς συμμετοχές, η ποιότητα της ομάδας, η οποία πουλάει τον ποδοσφαιριστή ανάλογα το πρωτάθλημα και τη θέση που βρίσκεται και τα λεπτά συμμετοχών στην εν λόγω ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ