Γκέλα μες στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λιντς τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ολντ Τράφορντ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Πριν από το ματς οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία δεκαεφτά παιχνίδια τους απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αυτή η παράδοση δεν… έσπασε, αν και οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ δεν κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες, 2-2.

Ο Ουίλφριντ Νιόντο μόλις στο 1’ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Γέσε Μαρς. Άτυχος στάθηκε στο 48’ ο Ραφαέλ Βαράν, καθώς σημείωσε αυτογκόλ.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να «σώσουν» τον βαθμό με τα γκολ των Μάρκους Ράσφορντ στο 62’ και Τζέιντον Σάντσο στο 70’.

Προσπάθησαν και για την ανατροπή, αλλά χωρίς επιτυχία, έτσι υποχώρησαν στην τρίτη θέση της κατάταξης, στο -2 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο -7 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ (Μαλάτσια), Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Φρεντ, Ζάμπιτσερ (82′ Λίντελοφ), Γκαρνάτσο (59′ Πελίστρι), Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέγκχορστ (59′ Σάντσο).

Λιντς: Μελιέ, Άιλινγκ, Κοχ, Βέμπερ, Στράικ (23′ Φίρπο), Άνταμς, ΜακΚένι, Σινιστέρα (8′ Σάμερβιλ), Χάρισον (63′ Άρονσον), Γκνιόντο, Μπάμφορντ (63′ Ρουτέρ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)