Μια που ο Σόλσκιερ ζητούσε πέναλτι. Και κατηγορούσε τον Κλοπ, που δεν του τα έδιναν οι διαιτητές. Και μία που το πήρε τελικά η ομάδα του και το έχασε! Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες «έπαιξε» με τεράστια επιτυχία με το μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Μπρούνο Φερνάντες και με το ηθικό […]

Μια που ο Σόλσκιερ ζητούσε πέναλτι. Και κατηγορούσε τον Κλοπ, που δεν του τα έδιναν οι διαιτητές. Και μία που το πήρε τελικά η ομάδα του και το έχασε!

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες «έπαιξε» με τεράστια επιτυχία με το μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Μπρούνο Φερνάντες και με το ηθικό των παικτών του Σόλσκιερ στο πέναλτι που κέρδισε η Γιουνάιτεντ στο 91′ και τελικά αυτό βοήθησε τρομερά την Άστον Βίλα που έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» με τον θρίαμβο (1-0).

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας την ώρα που γίνονταν οι διαβουλεύσεις για το πέναλτι και για τον άνθρωπο που θα το εκτελούσε, ελάχιστα λεπτά μετά το 1-0 από τον Χάουζ, έδειχνε προς το μέρος του Κριστιάνο.

Φερνάντες για το χαμένο πέναλτι:

«Απέτυχα, αλλά θα εκτελέσω και πάλι αν χρειαστεί»
Τον ζητούσε απεγνωσμένα για να εκτελέσει από την άσπρη βούλα. Προκειμένου να «παίξει» με το μυαλό του, ο Πολ Πογκμπά που κατάλαβε τι ακριβώς έκανε ο πορτιέρε της Βίλα απομάκρυνε από το σημείο τον CR7 και τελικά στη μπάλα βρέθηκε ο Μπρούνο.

Ο τελευταίος αστόχησε εκτελώντας απλά με πολλή δύναμη και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έμεινε να πανηγυρίζει έξαλλα μπροστά από τους αντίπαλους οπαδούς!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ