Δύο ήταν οι 9άρες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα, διασυρμός βέβαια που δεν χωνεύεται εύκολα και οι κόουτς δύσκολα θα γλίτωναν!

Δύο ήταν οι 9άρες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα, διασυρμός βέβαια που δεν χωνεύεται εύκολα και οι κόουτς δύσκολα θα γλίτωναν!

Μπόρνμουθ και Νταντί Γιουνάιτεντ. Αυτές ήταν οι δύο άτυχες της τελευταίας αγωνιστικής στα πρωταθλήματα της Μεγάλης Βρετανίας.

Αμφότερες πήγαν… αγκαζέ στον όλεθρο. Εννιά γκολ η πρώτη από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, ίδιο αριθμό τερμάτων και για την δεύτερη κόντρα στην Σέλτικ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AFC Bournemouth (@officialafcb)

Η αλήθεια είναι πως μάζεψαν πολλά… τεμάχια και το ταρακούνημα κρινόταν αναγκαίο.

Σκοτ Πάρκερ και Τζακ Ρος πρέπει να νιώθουν απαίσια γι’αυτό που συνέβη. Ναι μεν αουτσάιντερ στην αναμέτρηση αλλά και 9 γκολ, φέρνουν… ζαλάδα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων αποτελούν εδώ και λίγη ώρα παρελθόν από τους πάγκους. Έχασαν σχεδόν ταυτόχρονα το ματς αλλά και τη δουλειά.

Αμέσως μετά την ταπείνωση ο ένας προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του και ο άλλος να σώσει ότι δεν σώζεται.

“Δεν ξοδέψαμε αρκετά φέτος, πήραμε πολλούς ελεύθερους και όχι ποιότητα” είπε ο Πάρκερ ενώ ο Ρος της Νταντί μίλησε για αντεπίθεση (ήταν όμως αργά)… “Είμαι αποφασισμένος, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να αλλάξουμε πολλά.”

Οι δηλώσεις δεν ωφέλησαν σε τίποτα καθώς τα “διαζύγια” είχαν βγει! Σίγουρα κρατούν τις καλές αναμνήσεις αλλά η 9άρα δύσκολα να ξεθωριάσει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ