Τα… “σπάει” στο Κρυστάλλινο Παλάτι ο Γκάλαχερ και κάνει ευτυχείς και τον Βιεϊρά, αλλά και τον Τούχελ! Και ετοιμάζεται να κάνει πιο χαρούμενο και τον Σάουθγκέϊτ. Να εξηγηθούμε: Πλησιάζοντας στα 22 του -τα κλείνει το Φλεβάρη- ο Κόνορ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει ως τώρα παίξει σε όλες τις Εθνικές […]

Τα… “σπάει” στο Κρυστάλλινο Παλάτι ο Γκάλαχερ και κάνει ευτυχείς και τον Βιεϊρά, αλλά και τον Τούχελ! Και ετοιμάζεται να κάνει πιο χαρούμενο και τον Σάουθγκέϊτ. Να εξηγηθούμε: Πλησιάζοντας στα 22 του -τα κλείνει το Φλεβάρη- ο Κόνορ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Έχει ως τώρα παίξει σε όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων της χώρας. Και έχει ήδη αγωνιστεί, ως δανεικός από τη Τσέλσι, σε Τσάρλτον, Σουόνσι και Γουέστ Μπρόμιτς. Εφέτος, ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας να επωφεληθεί από το δανεισμό του. Και, εκεί, o Γκάλαχερ “τα σπάει” -όχι τα κρύσταλλα. Τα κοντέρ. Κόβει, μοιράζει, τρέχει ασταμάτητα, σκοράρει, πιέζει, πασάρει, ανοίγει παιχνίδι, βρίσκει χώρους…

Ο Πατρίκ Βιεϊρά τον έχει βασικό και ο μικρός δεν έχασε την ευκαιρία. Τα 4 γκολ και οι δύο ασίστ στις πρώτες 10 αγωνιστικές, έκαναν και τον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ να του χαρίσει την πρώτη του συμμετοχή με την Ανδρών. Κλήθηκε για το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Κ17

Είναι μια επιβράβευση για ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη αγάπη στο παιχνίδι, αλλά και πρωτοφανή όρεξη για δουλειά. Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Κ17 της Αγγλίας το 2017, ο Γκάλαχερ είχε εντυπωσιάσει με το πάθος του και τον Τόμας Τούχελ. “Και στις τέσσερις τα ξημερώματα να τον ξυπνήσεις, θ’ αρχίσει να τρέχει ασταμάτητα και να διεκδικεί τη μπάλα με πείσμα”, έχει πει ο Γερμανός τεχνικός της Τσέλσι για τον Κόνορ Γκάλαχερ.

Ένα ταλέντο που από νωρίς φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι το… ταλέντο από μόνο του, δε λέει κάτι. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλεύεις σκληρά και να μαθαίνεις από τις εμπειρίες που αποκομίζεις. Η Τσέλσι έχει βρει “χρυσό” στον νεαρό μέσο. Και “ψήνοντάς” τον ως δανεικό, μέχρι να μπορέσει να αντέξει φανέλα βασικού στο Στάμφορντ Μπριτζ, δείχνει να έχει πράξει το καλύτερο.

Χρόνο με το χρόνο, ο Γκάλαχερ βελτιώνεται. Αποκτά αυτοπεποιθηση και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια του και τις ικανότητές του. Στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά και στο Λονδίνο τρίβουν τα χέρια τους με τον μικρό. Κι εκείνος έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=z2VdjJBmsJE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ