Μετά από καιρό σημάδια σταθερότητας και αγωνιστικής ανάκαμψης στους Gunners, αλλά άσχημα τα νέα στο οικονομικό μέρος, με την ομάδα να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, και να αναγκάζεται να παίρνει δάνειο για να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Καλά τα αγωνιστικά νέα για την Άρσεναλ μετά την μεγάλη αγωνιστική κρίση που πέρασε. Ποδαρικό με το δεξί […]

Μετά από καιρό σημάδια σταθερότητας και αγωνιστικής ανάκαμψης στους Gunners, αλλά άσχημα τα νέα στο οικονομικό μέρος, με την ομάδα να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, και να αναγκάζεται να παίρνει δάνειο για να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Καλά τα αγωνιστικά νέα για την Άρσεναλ μετά την μεγάλη αγωνιστική κρίση που πέρασε. Ποδαρικό με το δεξί για την ομάδα του Αρτέτα και άνετη νίκη μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα στο Δε Χόθορνς, με το εμφατικό 4-0.  Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια. Πλέον κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάνε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners. Επιστροφή του Λακαζέτ.

Ο σύλλογος γνωστοποίησε πως πήρε δάνειο από Τράπεζα της Αγγλίας για τον COVID-19, το οποίο φτάνει τις 120 εκατομμύρια λίρες. 

«Όπως συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στις επιπτώσεις της πανδημίας στα οικονομικά του συλλόγου, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο σύλλογος πληρεί τις προϋποθέσεις από την Τράπεζα της Αγγλίας για το Covid Corporate Financing Facility (CCFF)».

«Ως αποτέλεσμα  παίρνουμε δάνειο ως  βραχυπρόθεσμη λύση ύψους 120 εκατομμυρίων λιρών, για να μας βοηθήσει στην απώλεια εσόδων εξαιτίας της πανδημίας. Είναι μία παρόμοια λύση με αυτή που έχουν επιλέξει και άλλοι μεγάλοι οργανισμοί στον αθλητισμό και θα αποπληρωθεί τον Μάιο του 2021. Η CCFF είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει βραχυπρόθεσμη οικονομική στήριξη σε εταιρίες που έχουν πολλές επενδύσεις και συνεισφέρουν στην βρετανική οικονομία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ