Ο καθηγητής Βενγκέρ, έζησε μια ολόκληρη ζωή στο ποδόσφαιρο, και οι απόψεις του, αλλά πολύ περισσότερο οι αποκαλύψεις από το μεγάλο παρελθόν του, πάντα έχουν μεγάλη αξία.  Αλλά έχει και πολύ καλές ιστορίες από το πλούσιο παρελθόν του, να μας πει. Όπως αυτή! Ο πρώιν προπονητής των Gunners λέει ότι του δόθηκε η ευκαιρία να […]

Ο καθηγητής Βενγκέρ, έζησε μια ολόκληρη ζωή στο ποδόσφαιρο, και οι απόψεις του, αλλά πολύ περισσότερο οι αποκαλύψεις από το μεγάλο παρελθόν του, πάντα έχουν μεγάλη αξία. 

Αλλά έχει και πολύ καλές ιστορίες από το πλούσιο παρελθόν του, να μας πει. Όπως αυτή!

Ο πρώιν προπονητής των Gunners λέει ότι του δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβει στο Old Trafford, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι  ήρθε σε αυτόν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών τους Ο Αρσέν αποκάλυψε ότι του προσφέρθηκε κάποτε δουλειά στην  Μαν.Γιουνάιτεντ και την ευκαιρία να φέρει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Άρσεναλ.

Man Utd legend reveals why Ferguson ended bitter feud with Wenger

Ο θρύλος των Gunners εργάζεται τώρα ως επικεφαλής της παγκόσμιας ανάπτυξης της FIFA, μετά από μια προπονητική καριέρα που κράτησε τέσσερις δεκαετίες. Προς το τέλος της θητείας του στην Άρσεναλ και μετά την έξοδο του, ο Βενγκέρ δέχτηκε αρκετές πιέσεις να αναλάβει την PSG και δεν ήταν η μοναδική πρόταση που δέχτηκε.

“Μου πρόσφεραν αυτή τη δουλειά (PSG) μερικές φορές”, δήλωσε ο Βενγκέρ σε μια μακρά συνέντευξη στους The Times. Επιβεβαίωσε επίσης ότι είχε την ευκαιρία να αναλάβει την Γιουνάιτεντ – αλλά δεν αποκάλυψε πότε, παρά τις πιέσεις. «Δεν το λέω αυτό», είπε. “Αλλά μπορώ να σας πω ότι η Γιουνάιτεντ μου πρόσφερε σθυνεργασία.” «Αχ, είχαμε μερικές καλές μάχες», πρόσθεσε για τον πρώην αντίπαλο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. «Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Δεν κάνεις μια τόσο μεγάλη καριέρα χωρίς μυαλό.

Arsene Wenger & Jose Mourinho's rivalry in quotes: 'He's out of order' - Planet Football

” Αν τα πράγματα λειτουργούσαν διαφορετικά, ο Πεπ θα μπορούσε να είχε ενταχθεί στην ομάδα του Βενγκέρr στο βόρειο Λονδίνο. «Όταν ο Γκουαρδιόλα ήταν ακόμα παίκτης, ήρθε στο σπίτι μου για να μου ζητήσει να παίξει για την Arsenal», είπε ο Βενγκέρ.

«Τότε είχα τον Πατρίκ Βιεϊρά είχα τον Τζιλμπέρτο Σίλβα. Δεν μπορούσα να τον πάρω. ” Του ζητήθηκε η γνώμη για το νέο μεγάλο αστέρι Φοντέν. Ο ποδοσφαιριστής της Σίτι Φιλ Φοντέν, διαρκώς αναπτύσσεται στην ομάδα του Πεπ. . Ο Βενγκέρ λέει ότι παρακολούθησε τον Φοντέν στην πρόσφατη νίκη της Αγγλίας με 1-0 επί της Ισλανδίας, και θέλει να τον δει παίρνει περισσότερες ευκαιρίες. “Έχω δει πολλούς καλούς παίκτες να μην αποδίδουν καλά στην Εθνική Αγγλίας. Φοβούνται να παίξουν.

Από τον μακρινό Δεκέμβρη του 2004 είχε ξεκινήσει η μεγάλη κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ – φτάνοντας να πιαστούν στα χέρια αρκετά χρόνια αργότερα – στο «Χάιμπουρι», με την ατάκα του Αλσατού περί… ηλίθιων ανθρώπων!    

Από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι πριν από 15 χρόνια στο παλιό γήπεδο των «κανονιέρηδων» ξεκίνησαν όλα ανάμεσα στον Βενγκέρ και τον Μουρίνιο, αν και οι δυο τους, εν έτει 2019, καταφέρνουν πλέον να βρίσκονται αρμονικά σε τηλεοπτικό στούντιο και να τα λένε σαν δυο πολύ καλοί φίλοι, αφήνοντας στην άκρη τις «μάχες» τους που λάμβαναν χώρα στους πάγκους…

«Είναι εκτός λογικής, αποσυνδέθηκε από την πραγματικότητα και είναι ασεβής. Όταν δίνεις επιτυχία σε ηλίθιους ανθρώπους, τότε αυτοί γίνονται πιο ηλίθιοι, όχι πιο έξυπνοι» είχε πει ο Αρσέν Βενγκέρ και αυτό παρουσιάζεται ως η… απαρχή μιας τεράστιας έχθρας ανάμεσα στους δύο σπουδαίους προπονητές.

Arsene Wenger Believes Pep Guardiola Would Suit Arsenal

«Ο Φιλ Φόντεν είναι ένας τύπος με μεγάλη ποιότητα, αλλά προς το παρόν δεν το έχει βγάλει. Δεν έχει παίξει αρκετά στη Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. «Παρακολουθώ κάθε αγγλικό παιχνίδι της Πρέμιερ στην τηλεόραση. Είναι το πρωτάθλημά μου.

Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις για να ξέρετε ότι η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία, ότι η Γιουβέντους θα το κερδίσει στην Ιταλία, ότι η PSG θα το κερδίσει στη Γαλλία. «Η Αγγλία εξακολουθεί να είναι το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, ακόμα κι αν η περσινή χρονιά δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική και οι αγγλικές ομάδες δεν τα πήγαν καλά στην Ευρώπη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ