Είναι πλέον οριστικό ότι ο Σόλσκιερ θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ....

Τέλος ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η «4άρα» από την Γουότφορντ ήταν το γυαλί που ράγισε για να αποτελέσει παρελθόν από την Αγγλική ομάδα.

Νωρίτερα η Μάντσεστερ είχε γνωρίσει ντροπιαστική ήττα με 4-1 από την Γουότφορντ. Μία αναμέτρηση που έμελλε να είναι και το οριστικό του τέλος.

Σύμφωνα με τους Times που δημοσίευσαν πρώτοι για την έκτακτη συνάντηση, μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος. Μία συνεργασία του συλλόγου με τον Νορβηγό τεχνικό που τελείωσε άδοξα, αλλά και με πολύ υπομονή δίχως η συνταγή βέβαια να είναι πετυχημένη. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σόλσκιερ θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόλυση του. Ένα ποσό μαμούθ αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Νορβηγός τεχνικός ανανέωσε πριν μερικούς μήνες. 

Πρώτο φαβορί είναι ο Ζιντάν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά είναι μία αρκετά δύσκολη περίπτωση. Παίζουν κι άλλα δυνατά ονόματα. Τις επόμενες ημέρες, η ακόμα και ώρες θα έρθει στην επιφάνεια η λίστα της Γιουνάιτεντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ