Τα κλαμπ της Πρέμιερ πήραν την απόφαση να μη δώσουν σημασία στην τιμωρία των Βραζιλιάνων παικτών. Που δεν ενσωματώθηκαν στην αποστολή της «σελεσάο». Για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Βραζιλία ήταν η χώρα που έφερε τις περισσότερες «τιμωρίες». Στην κατηγορία με τους Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον της Λίβερπουλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Έντερσον της Σίτι, Φρεντ […]

Τα κλαμπ της Πρέμιερ πήραν την απόφαση να μη δώσουν σημασία στην τιμωρία των Βραζιλιάνων παικτών. Που δεν ενσωματώθηκαν στην αποστολή της «σελεσάο». Για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Βραζιλία ήταν η χώρα που έφερε τις περισσότερες «τιμωρίες». Στην κατηγορία με τους Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον της Λίβερπουλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Έντερσον της Σίτι, Φρεντ της Γιουνάιτεντ, Ραφίνια της Λιντς και Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι να δέχονται την πενθήμερη «αποβολή».

Οι υπόλοιποι παίκτες που τιμωρήθηκαν ήταν οι Ραούλ Χιμένες της Γουλβς που δεν αγωνίστηκε με το Μεξικό. O Mιγκέλ Αλμιρόν της Νιούκαστλ. Που απουσίασε από τα παιχνίδια της Παραγουάης . Και ο Φρανσίσκο Σιεράλτα της Γουότφορντ που δεν ακολούθησε την αποστολή της Χιλής.

Το δημοσίευμα της Sun τονίζει πως τα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισαν ν’ αδιαφορήσουν παντελώς για την τιμωρία των πέντε ημερών στους ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο αυτό, αλλά να υπάρξει και υποστήριξη από τις αντιπάλους των συλλόγων με τους τιμωρημένους διεθνείς, ώστε να μην γίνει οποιαδήποτε καταγγελία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ