Ο άνθρωπος ΡΕΚΟΡ! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος. Με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο αυτή την στιγμή. Νέο του θύμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Αιγύπτιος σκόραρε τρεις φορές και σημείωσε ακόμη 2 επιτυχίες στο ενεργητικό του. Κάπως έτσι… ο τρομακτικός Αιγύπτιος σημείωσε το πρώτο χατ τρικ στο […]

Ο άνθρωπος ΡΕΚΟΡ! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος. Με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο αυτή την στιγμή.

Νέο του θύμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Αιγύπτιος σκόραρε τρεις φορές και σημείωσε ακόμη 2 επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Κάπως έτσι… ο τρομακτικός Αιγύπτιος σημείωσε το πρώτο χατ τρικ στο «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στη Γιουνάιτεντ από το 19992. Αφού τελευταίος που πέτυχε κάτι αντίστοιχο ήταν ο Νένις Μπέιλι της ΚΠΡ πριν από 29 ολόκληρα χρόνια!

Παράλληλα αυτό ήταν το δέκατο συνεχόμενο ματς που σκοράρει ο Αιγύπτιος, ο οποίος έφτασε τα 105 στην Premier League και ξεπέρασε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά ως ο Αφρικανός με τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία.

Ένας παίκτης που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να προσφέρει απλόχερα στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Aκόμα και στα πιο κρίσιμα ματς.

Από αυτούς που θα μνημονεύονται αιώνια για την παρουσία τους στα αγγλικά γήπεδα.

Απολαύστε τον…

Ο Σαλάχ έδωσε τη μπάλα του χατ-τρικ στον Τσιμίκα

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά τον αγώνα όταν ο Σαλάχ έδωσε την μπάλα του αγώνα στον Κώστα Τσιμίκα. Είναι γνωστό ότι πολύ καλοί φίλοι και κάνουν στενή παρέα οι δύο ποδοσφαιριστές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ