Η απτόητη και πρώτη στην βαθμολογία της Premier League,  Άρσεναλ, ήρθε αντιμέτωπη στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ

Η απτόητη και πρώτη στην βαθμολογία της Premier League,  Άρσεναλ, ήρθε αντιμέτωπη στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ. Με στόχο ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, μετά την διακοπή των Εθνικών Ομάδων.

Απόλυτα μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στο Έμιρεϊτς. Με την Άρσεναλ του Αρτέτα να προηγείται με 1-0 από νωρίς.

Το πρώτο γκολ στο παιχνίδι σημειώσει ο Τόμας Πάρτεϊ στο 20ό λεπτό, μετά από ασίστ του Γουάιτ. Η ισοφάριση όμως για την Τότεναμ ήρθε αρκετά νωρίς, 11 λεπτά αργότερα, με δράστη, ποιον άλλον, τον Χάρι Κέιν. Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, ο αρχηγός της Τότεναμ, σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με το ισόπαλο 1-1 για τις δύο ομάδες, με τον Αρτέτα να έχει να πει πολλά πράγματα στους παίκτες του στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως εξελίχθηκε σε ένα πάρτυ για τους κανονιέρηδες.

O Χεσούς στο 49 της αναμέτρησης σκόραρε για το 2-1, δίνοντας προβάδισμα και πάλι στην ομάδα των γηπεδούχων. Η οποία μάλιστα, είδε την αντίπαλη, να μείνει με 10 παίκτες, μετά από αποβολή του Έμερσον Ρουάλ στο 62ο λεπτό.

Το αριθμητικό μειονέκτημα της Τότεναμ εδωσε φτερά στα πόδια στους παίκτες του Αρτέτα, οι οποίοι με τον Τσάκα στο 67ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μαρτινέι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Με περίπου 15 λεπτά να απομένουν μέχρι το τέλος, η Τότεναμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με αυτόν τον τρόπο η Άρσεναλ έφτασε σε ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο, μία νίκη σε τοπικό ντέρμπι, και διατήρησε την κορυφή της βαθμολογίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ