Ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η PremierLeague περιμένεις να έχει ένταση που θα καταλήξει σε βίαιο παιχνίδι! Οι Άγγλοι όμως αποδεικνύουν το αντίθετο!

Ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η PremierLeague περιμένεις να έχει ένταση που θα καταλήξει σε βίαιο παιχνίδι! Οι Άγγλοι όμως αποδεικνύουν το αντίθετο!

Το ευ αγωνίζεσθαι πρέπει προφανώς να κυριαρχεί ως μότο στα αποδυτήρια όλων των ομάδων. Δεν είναι όμως πάντα δεδομένο με ουκ ολίγα παραδείγματα να μας το έχουν αποδείξει… Η ένταση κατά την διάρκεια των αγώνων ανεβαίνει και το fair play χάνεται…

Δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι και κάποιοι ξεσπούν διαφορετικά σε μια κατάσταση που δεν τους αρέσει! Για την ώρα οι πιο… φρόνιμοι στην Ευρώπη είναι οι Άγγλοι. Ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα ύψη αλλά σχεδόν όλοι έμαθαν να είναι προσεκτικοί!

Στην PremierLeague έχουν βγει μέχρι στιγμής οι λιγότερες κόκκινες κάρτες από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μόλις τέσσερις σε 7 αγώνες που έχουν δώσει οι ομάδες, δηλαδή 70 παιχνίδια. Η αναλογία είναι πολύ μικρή ενώ τα πρωτεία σε αυτή τη λίστα κατέχουν οι Γάλλοι με 34 κόκκινες.

Ακολουθεί η LaLiga με 20, η Serie A με 15 και η Bundesliga με 12. Νούνιες, Γκάλαχερ, Κουλιμπαλί και Κόλινς “χαλάνε” λίγο το στατιστικό της Premier League ως οι παίκτες που έχουν αντικρίσει κόκκινη κάρτα από την αρχή της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ