Συνέχεια με ουλ δράση στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Premier League,  με τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συνέχεια με ουλ δράση στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Premier League,  με τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ – Μπράιτον

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Άνφιλντ, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπράιτον.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Τροσάρντ στο τέταρτο και στο 18ο λεπτό αντίστοιχα.

Λίγο αργότερα ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, έγραψε το 1-2, μειώνοντας για την Λίβερπουλ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλες συγκινήσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε, με το μαχαίρι στα δόντια με τον Φιρμίνιο να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, Και να γράφει το 2-2.

Η Λίβερπουλ μάλιστα πέτυχε και τρίτο τέρμα, με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων φέρνοντας Τούμπα το παιχνίδι. Ο Τροσάρντ όμως στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης απάντησε και πάλι με τρίτο προσωπικό τέρμα, γράφοντας το τρία – τρία στην αναμέτρηση.

Ένα σκορ που έμελλε να παραμείνει έτσι ως το φινάλε, με την Λίβερπουλ να γκελάρει και να χάνει και άλλο έδαφος.

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι

Τα εύκολα δύσκολα έκανε και πάλι η Τσέλσι, πηγαίνοντας στην έδρα της crystal palace, δεχόμενη γκολ στο έβδομο λεπτό του αγώνα, με το καλημέρα της εισόδου των δύο ομάδων, με τον Έντουαρντ να χρίζεται σκόρερ.

Η απάντηση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με τοννεοαποκτηθή Ομπαμεγιάνγκ, στο 38ο λεπτό του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς εντάσεις, και χωρίς πολλές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, που έδειχναν πως θα μείνουν στο 1-1, όμως ο Γκάλαχερ είχε άλλη άποψη.

Στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης, ουσιαστικά με το σφύριγμα της λήξης, έδωσε την νίκη και το διπλό στην Τσέλισι, που έμεινε ψηλά και ολοκλήρωσε την ανατροπή, σε ένα πολύ κακό απόγευμα.

Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ.

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φοβόντουσαν η μία την άλλη. Η αναμέτρηση χωρίς σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς την καλή επιθετική παραγωγή και από τις δύο αντιπάλους, με το 0-0 να έρχεται αναπόφευκτα, μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις για τους δυο τους.
Για την ιστορία η Μπρέντφορντ ήταν ελαφρώς ανώτερη, δεν μπόρεσε όμως να μεταφράσει αυτή την ανωτερότητα σε κάποιο γκολ.
Σαουθάμπτον – Έβερτον 
Παιχνίδι για γερά νεύρα στην έδρα των Αγίων, με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει χωρίς γκολ, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε πως θα πάει σε χαμηλούς τόνους. Που να ξέραμε όμως, πως το δεύτερο ημίχρονο, θα γίνει όλη ζημιά…
Ο Αρίμπου έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 49ο λεπτό του αγώνα, η Έβερτον όμως απάντησε μέσα σε 2 λεπτά με τον Κόαντι και τον Μακνίλ στο 52ο και 54ο λεπτό της αναμέτρησης γυρίζοντας τούμπα το παιχνίδι, και παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σαουθάμπτον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ