Επιστροφή στη δράση με boxing day για την Premier League και το αγγλικό πρωτάθλημα. Με συναρπαστικές αναμετρήσεις γεμάτες γκολ!

Επιστροφή στη δράση με boxing day για την Premier League και το αγγλικό πρωτάθλημα. Με συναρπαστικές αναμετρήσεις γεμάτες γκολ!

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Μπρέντφορντ όμως γύρισε το ματς σε 2-2 αποφεύγοντας την επιστροφή στη δράση με ήττα.

Η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη στο πρώτο τέταρτο και ανταμείφθηκε με γκολ στην πρώτη μεγάλη φάση της στα αντίπαλα καρέ. Μετά από σέντρα από τα αριστερά του Εμπεουμό και σουτ στην κίνηση του Νόργκαρντ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ασταθώς ο Φόρστερ, ο Γιάνελτ πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία άνοιξε το σκορ για τις μέλισσες.

O Εμπεουμό εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Νόργκαρντ έπιασε τη γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Τόνι με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Τότεναμ.

Οπαδοί της Μπρέντφορντ τον πίκαραν στο πρώτο μέρος για το χαμένο πέναλτι με την Γαλλία και ο Χάρι Κέιν απάντησε στο δεύτερο, μειώνοντας για την Τότεναμ. Ο Λανγκλέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο κάπτεν των σπιρουνιών έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του Ράγια με άπιαστη κεφαλιά.

H Τότεναμ βρήκε μομέντουμ και έφτασε στην ισοφάριση, με τον Χόιμπιεργκ να εκτελεί τον κίπερ Ράγια με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ