Μια ζωή γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες μπορεί να γκρεμιστεί σε μια στιγμή. Η ιστορία του Dahrius Waldron, πρώην ταλέντου της Λίβερπουλ, είναι γεμάτη πόνο και αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Μια ζωή γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες μπορεί να γκρεμιστεί σε μια στιγμή. Η ιστορία του Dahrius Waldron, πρώην ταλέντου της Λίβερπουλ, είναι γεμάτη πόνο και αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Αυτή η ιστορία δεν γίνεται να μην σε αγγίξει. Ο Dahrius Waldron ήταν ένα παιδί που έκανε καθημερινά σχέδια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάντσεστερ αλλά η μοίρα (και το ταλέντο) τον έφερε στο Λίβερπουλ!

Ο Dahrius είχε έφεση στο ποδόσφαιρο και σε ηλικία 12 ετών χτύπησε την πόρτα των Ακαδημιών της Λίβερπουλ. Εκεί προσπάθησε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και σε χαρακτήρα, δίνοντας καθημερινό αγώνα χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Stalybridge Celtic FC (@stalycelticfc)

Ποτέ του δεν είχε ως στόχο να γίνει ποδοσφαιριστής, στη ζωή όμως όλα να τα περιμένεις! Διένυε κάθε μέρα 30 μίλια για να πάει από το σχολείο, στο προπονητικό της Λίβερπουλ και ένιωθε υπέροχα, όπως μαρτυρά!

Πολύ συχνά είχε και επαφές με τους αστέρες της ανδρικής ομάδας, αδυνατώντας να ξεχάσει κάποια παιχνίδια με τους Λούκας Λέιβα και Κουτίνιο!

Η μεγαλύτερη στιγμή του ήταν λίγο πριν την ενηλικίωση όταν έπαιξε μαζί με τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο θρύλος των Reds επανερχόταν από τραυματισμό και έψαχνε ρυθμό μέσα από ματς της ομάδας Νέων. Ο Dahrius ακόμα θυμάται που του έκανε πάσα ο αρχηγός!

Όσο περνούσαν τα χρόνια ο ανταγωνισμός μεγάλωνε και έτσι τη σεζόν 2014/15 η Λίβερπουλ αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Λίβερπουλ

Φωτογράφιση U18 της Λίβερπουλ (2014). Ο Dahrius Waldron βρίσκεται τρίτος από αριστερά στην τελευταία κάτω σειρά!

Ακολουθεί πέρασμα από τις ΗΠΑ και μετά επιστροφή στην Αγγλία αλλά στην 10η κατηγορία.

Ένας καυγάς ωστόσο του άλλαξε όλη τη ζωή. Ο Dahrius είχε σωματική διένεξη σε μπαρ στο Μάντσεστερ τον Σεπτέμβριο του 2017 με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών.

Η περίοδος που ακολούθησε ήταν μαρτυρική… “Στη φυλακή ήταν ένας εφιάλτης, μύριζε ούρα και οι τοίχοι ήταν κατεστραμμένοι”. Έτσι το όνειρο του Λίβερπουλ φάνταζε μακρινό και ουτοπικό…

Το πιο δύσκολο εμπόδιο ήταν η επαναφορά στην κοινωνία μετά την άσχημη περιπέτεια. Ο Dahrius έζησε την απόρριψη και ζητούσε απεγνωσμένα την παλιά του ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Stalybridge Celtic FC (@stalycelticfc)

Η οικογένεια του στάθηκε πραγματικά και τον βοήθησε για να επιστρέψει! Στο σήμερα, ο Dahrius έκανε το απόλυτο restart στη ζωή και την καριέρα του! Μπορεί να έμεινε μακριά από το κορυφαίο επίπεδο αλλά δεν το έβαλε κάτω! Επανήλθε στο ποδόσφαιρο και θέλει να κάνει οικογένεια!

Πλέον ο ήρωας της περιπέτειας αγωνίζεται στην 7η κατηγορία της Αγγλίας με την Stalybridge Celtic και το προσεχές Σάββατο θα παίξει στον προκριματικό του FA Cup!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ